Translate & Read !

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τι να φορέσεις όταν δεν … έχεις τι να φορέσεις!




Ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις τη ντουλάπα σου -αν δεν έχεις ήδη διαλέξει από το βράδυ τι θα φορέσεις- και προσπαθείς να βρεις πώς θα ντυθείς για το γραφείο, για το ραντεβού, για τη βόλτα με τις φίλες σου. Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή συνειδητοποιείς πως μπορεί όλα τα ράφια και τα συρτάρια σου να είναι γεμάτα μέχρι πάνω, αλλά κανένα ρούχο σου δεν σου αρέσει. Σίγουρα το έχεις ζήσει κι εσύ μία, δύο, μπορεί και περισσότερες φορές κι έχεις απελπιστεί. Σε εκείνο, λοιπόν, το σημείο είναι που κάνεις την καρδιά σου πέτρα, φοράς ό,τι βρίσκεις μπροστά σου και φεύγεις απογοητεύμενη από το σπίτι.
Αν το καλοσκεφτείς, όλο αυτό μάλλον συμβαίνει όχι γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις τι να φορέσεις, αλλά γιατί μπορεί να έχεις χάλια διάθεση, να ξύπνησες με νεύρα ή να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού που σε αγχώνει. Το αποτέλεσμα είναι εκείνη τη στιγμή να μην αναγνωρίζεις ούτε και τα κομμάτια-κλειδιά που μπορεί να έχεις στη ντουλάπα σου και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς δημιουργήσαμε μερικούς συνδυασμούς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις και θα σε βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Πάρε χαρτί και μολύβι, για να σημειώσεις τους συνδυασμούς αλλά και τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να τους πετύχεις.
Ένα σύνολο με ίδιο top και bottom.
Αν μέχρι τώρα δεν είχες ένα σύνολο με μπλούζα και φούστα ή παντελόνι με το ίδιο χρώμα ή print, ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις. Τα όμοια σύνολα σε βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση, είναι ιδανικά για όλες τις ώρες και χρειάζεσαι μόνο μερικά αξεσουάρ για να τα αναδείξεις.
Μπλούζα και pencil φούστα.
Ο κλασικός συνδυασμός που μπορείς να φορέσεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ, για να δείχνεις πάντα stylish χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Προτίμησε μία πιο μοντέρνα μπλούζα για να ισορροπήσεις το look σου, καθώς η pencil φούστα ανήκει στα πιο κλασικά κομμάτια.
Ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και μεσαίο μήκος.
Αποτελεί must have κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και μπορείς να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους. Φόρεσέ το με μοντέρνα αξεσουάρ, ankle boots ή sneakers και πέτυχε τα πιο καλόγουστα σύνολα.
Sweater και υφασμάτινο παντελόνι.
Διάλεξε τα χρώματα και το στιλ που σου ταιριάζει και δημιούργησε με μερικά από τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου τα πιο στιλάτα outfits.
Φυσικά, ο συνδυασμός που ίσως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, γιατί ήδη ξέρεις -αλλά θα το κάνουμε έτσι κι αλλιώς- είναι εκείνος που περιλαμβάνει το αγαπημένο σου τζιν κι ένα άνετο t-shirt.Σίγουρα τον ξέρεις, τον έχεις δοκιμάσει ξανά και ξανά και τον εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια. Για να τον αναδείξεις όπως του αξίζει, πρόσθεσε ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, όπως brogues ή γόβες, ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση και μία χρωματιστή τσάντα.
joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου