Translate & Read !

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Άντρες: Φέτος θα βάλετε πάλι την παραλλαγή σας!

Το αντρικό στιλ έχει μια σχέση σχεδόν εμμονική με τις στρατιωτικές καταβολές. Οι σχεδιαστές φαίνεται πως ψάχνουν πάντα άμεσους ή έμμεσους τρόπους να υπενθυμίσουν στους άντρες την πολεμοχαρή φύση τους και τη στρατιωτική τους θητεία. Φέτος, ο συσχετισμός ήταν πιο έντονος από ποτέ: πλέον δεν μιλάμε για μια στρατιωτική καμπαρντίνα που εμφανίστηκε σε μια πασαρέλα ή μια σειρά από χακί πουλόβερ σε μια άλλη, αλλά για δεκάδες αναφορές στο στρατό μέσα από το εμβληματικό print παραλλαγής. Άλλοτε σε μεγάλες επιφάνειες και άλλοτε σε λεπτομέρειες εδώ και εκεί, κάποιες φορές σε αναπάντεχα χρώματα και κάποιες άλλες σε κλασικές αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ, η παραλλαγή βγαίνει από τα στρατόπεδα και παίρνει θέση στην πρώτη γραμμή της μόδας. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως, εάν επιλέξεις έναν από τους παρακάτω “νεοσύλλεκτους”, δεν θα περάσεις απαρατήρητος.

Το τζάκετ



Πρώτος σταθμός στην τάση τα παντός είδους πανωφόρια. Οι επιλογές είναι πολλές, από χοντρά μπουφάν για τις ορεινές εξορμήσεις έως cargo jackets και λεπτά σακάκια. Διάλεξε το μπουφάν ή το τζάκετ που ταιριάζει στο στιλ σου και φρόντισε να μην έχεις άλλο μοτίβο παραλλαγής στο σύνολο την ίδια στιγμή.






Το παντελόνι



Το στρατιωτικό παντελόνι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου, καθώς ό,τι και να κάνεις κινδυνεύεις να μοιάζεις με εξοδούχος. Αν είσαι έτοιμος να το τολμήσεις φρόντισε η γραμμή του παντελονιού και το ύφασμά του να είναι τέτοια που να θυμίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο την original εκδοχή, ενώ προσπάθησε να το συνδυάσεις με όσο το δυνατόν πιο κομψά κομμάτια (τι θα έλεγες για λευκό πουκάμισο και γκρι λεπτό πουλόβερ; ή για t-shirt και μαύρο σακάκι;), ώστε να φαίνεται πως το φοράς από άποψη.






Οι μπλούζες και τα πουκάμισα



Εδώ η βεντάλια των επιλογών ανοίγει πολύ, αποκαλύπτοντας αμέτρητες μπλούζες για κάθε γούστο, από το κλασικό t-shirt παραλλαγή – που θα το φοράς από τώρα μέσα από ζακέτες μέχρι το καλοκαίρι πάνω από το μαγιό – και το casual φούτερ έως τα πουκάμισα και τα μακρυμάνικα πουλόβερ. Συνδύασε με ουδέτερα παντελόνια, όπως μαύρα και μπεζ chinos και φυσικά με τζιν.












Τα παπούτσια



Ίσως η πιο εκκεντρική παραλλαγή της παραλλαγής, δείχνει εντελώς φρέσκια, μοντέρνα και νεανική και ταιριάζει στους πιο cool που δεν διστάζουν να πάρουν μερικά ενδυματολογικά ρίσκα. Συνδύασέ τα με μπεζ cargo βερμούδες και παντελόνια ή με καθωσπρέπει υφασμάτινα παντελόνια για κομψή αντίθεση.  








Τα αξεσουάρ



Σου αρέσει το print παραλλαγής αλλά διστάζεις να το φορέσεις; Μόλις έφτασες στην σωστή κατηγορία για σένα, εδώ που το στρατιωτικό μοτίβο καταλαμβάνει μικρές αλλά καίριες επιφάνειες, προσδίδοντας safe αλλά αξιομνημόνευτες camouflage πινελιές στο ντύσιμό σου. Από κασκόλ, φουλάρια και τσάντες έως γραβάτες και θήκες κινητών, έχεις μια πληθώρα καλόγουστων επιλογών για να βγάλεις το στιλιστικό σου απωθημένο χωρίς να διακινδυνεύσεις το προσωπικό σου στιλ.   


















Πηγή: www.oneman.gr

10 super trends που αρέσουν στους άντρες στο γυναικείο στυλ!




Θέλεις να του τραβήξεις την προσοχή; 

Επένδυσε στα παρακάτω κομμάτια για να το καταφέρεις!

Άνδρες και ρούχα: 2 θέματα που απασχολούν το γυναικείο μυαλό τις περισσότερες ώρες της ημέρας! Τι γίνεται όμως όταν οι άντρες κριτικάρουν και σχολιάζουν τις εμφανίσεις μας;


Η αλήθεια είναι, πως ακόμα και ο πιο…brutal άντρας που δεν ασχολείται με τη μόδα, έχει πάντα κάτι να πει για τα ρούχα που φοράς και τις στιλιστικές σου επιλογές, με αποτέλεσμα κάθε φορά που πας για shopping σκέφτεσαι το γούστο του συντρόφου σου για να ψωνίσεις ακόμα και ένα t-shirt.

Τελικά τι θέλουν να φοράμε;

Αρχικά θα σε συμβουλεύαμε να μην επηρεάζεσαι από τριγύρω απόψεις και να κρατάς το προσωπικό σου στυλ no matter what,αλλά κατανοούμε ότι θέλεις να μαγνητίζεις τα αντρικά βλέμματα, πάντα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.


Το βασικότερο τιπ λοιπόν για να κατακτήσεις έναν άντρα με το στυλ σου είναι να επιλέγεις θηλυκά αλλά ταυτόχρονα κομψά κομμάτια που δεν δείχνουν «πρόστυχα».



Επίσης φρόντισε να μην εμπνέεσαι από τις statement μεν, υπερβολικές δε, εμφανίσεις των εκκεντρικών fashionistas, αφού οι άντρες δεν καταλαβαίνουν την έννοια της μόδας στην υπερβολή της και πιστεύουν στην φυσική ομορφιά της γυναίκας!


Δες τα 10 super trends που αρέσουν στους άντρες και στο επόμενο ραντεβού φρόντισε να υιοθετήσεις μια από τις παρακάτω τάσεις για να τον κερδίσεις:


#1 Ιδιαίτερα πουλόβερ:




#2 Ψηλόμεσα παντελόνια:




#3 Oversized πουλόβερ συνδυασμένα με ένα σούπερ σέξι φόρεμα ή φούστα:




#4 Ένα κοστούμι είναι αρκετό για να τον εξιτάρεις με την δυναμική σου εμφάνιση:




#5 Καπέλα με άποψη:




#6 Πόνταρε σε φόρμες για να του αποδείξεις πόσο cool είσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση:




#7 Αθλητικά τοπάκια, για σέξι εμφανίσεις με «άλλοθι» το αθλητικό σου πνεύμα:




#8 T-shirts με στάμπα του αγαπημένου σου συγκροτήματος:




#9 Ολόσωμες φόρμες για βραδινό ραντεβού, αντικαθιστούν επάξια το σέξι, μίνι φόρεμα:




#10 Χαλαρά πουκαμισάκια για τον πρωινό καφέ:



faysbook.gr

Τζιν, παλτό, πλεκτά... μόνο XL! Φορέστε σωστά την oversize τάση της σεζόν


Τζιν, παλτό, πλεκτά... μόνο XL! Φορέστε σωστά την oversize τάση της σεζόν

Χειμώνας 2014. Η τάση που μας πήρε τα μυαλά ήταν μία. Ταoversize μεγέθη και η μανία για το XL νούμερο σε όλα τα κομμάτια ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ίσως γιατί χρόνια καταπιεστήκαμε στις small (άντε στην καλύτερη medium) διαστάσεις σε σακάκια, φούστες, σορτς, τζιν, παλτό και ζακέτες....
Η στιγμή της εκδίκησης ήρθε φέτος μιας και οι σχεδιαστές αποφάσισαν να μας κάνουν να χαλαρώσουμε λίγο... Τα γυναικεία παλτό εμφανίζονται δύο νούμερα μεγαλύτερα, τα σακάκια αγγίζουν το γοφό μας, το τζιν εξακολουθεί να είναι το αγοριού μας (λέγε με και baggy jean), οι ζακέτες είναι τις μαμάς μας όταν ήταν έγκυος σε μας (!) και τα κασκόλ ικανά να μας τυλίξουν ολόκληρες μία και δύο φορές.
Πες ναι στην τάση γιατί είναι άνετη, αποκλείεται να μην σου ταιιριάζει και δείχνει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι θηλυκή όχι μόνο όταν αποκαλύπτεται...
queen.gr