Translate & Read !

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η επόμενη συλλογή της H&M έχει την υπογραφή του Alexander Wang



Η εταιρεία H&M ανακοίνωσε και επίσημα πως η συλλογή του Νοεμβρίου θα έχει την υπογραφή του ανερχόμενου ταλαντούχου σχεδιαστή Alexander Wang. O καλλιτεχνικός διευθυντής επίσης του οίκου Balenciaga, θα σχεδιάσει μοναδικά και ξεχωριστά αντρικά και γυναικεία ρούχα καθώς και αξεσουάρ,κυρίως sport, μέσα από τη δική του μοντέρνα οπτική και φαντασία, σε προσιτές τιμές για το κοινό.
Ο ίδιος δήλωσε «Είμαι περήφανος που πια είμαι μέλος της συνεργασίας της H&M με σχεδιαστές.Το να δουλεύεις με την ομάδα της είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις και ιδέες για προχωρημένες δημιουργίες. »
Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 6 Νοεμβρίου.
http://popaganda.gr/

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αντρική μόδα: Με τι να συνδυάσεις το casual σακάκι σου!


Είσαι από τους άντρες που ακολουθούν πιστά την μόδα και κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίζουν, σε κάθε τους εμφάνιση; Δες εδώ υπέροχες προτάσεις για το πως να φορέσεις το casual σακάκι σου!
Ναι και όμως η μόδα είναι και ανδρική υπόθεση. Όσο δικαίωμα έχει στην μόδα η γυναίκα, άλλο τόσο έχει και ο άντρας που θέλει να προσέχει τον εαυτό του.
Έχει περάσει η κακόγουστη εκείνη εποχή που όλοι κυκλοφορούσαν με ένα απλό t-shirt και ένα jean, στην καλύτερη τύπου σωλήνα. Ευτυχώς δηλαδή.
Απέκτησαν και οι άνδρες στυλ και άποψη στο ντύσιμο και βρήκανε τον τρόπο να αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους, με μια τους και μόνο εμφάνιση.
Το ανδρικό ρούχο όμως που μπορεί να αλλάξει όλο το look σου, είναι το σακάκι. Δεν χρειάζεσαι πολυτέλειες, ακόμη και το casual σακάκι σου είναι ικανό να κάνει την διαφορά, αρκεί να ξέρεις το πως να το συνδυάσεις σωστά για όλες τις ώρες της ημέρας!
18 προτάσεις για να συνδυάσεις το casual σακάκι σου
Ένα σακάκι μπορείς να το φορέσεις σε οποιαδήποτε ειδική περίσταση, αλλά και για τις καθημερινές σου εξόδους, ανάλογα με τον συνδυασμό των ρούχων και των χρωμάτων που θα επιλέξεις.
Επίσης, τα αξεσουάρ είναι εκείνα που παίζουν έναν εξίσου σημαντικό ρόλο. Μέσα στις προτάσεις που ακολουθούν θα δεις υπέροχα φουλάρια, γραβάτες, αλλά και παπιγιόν, μαντίλια και δερμάτινα γάντια για όλα τα γούστα.
Για τους αρχάριους θα μπορούσαμε να προτείνουμε ένα σακάκι σε ένα απλό χρώμα, με τσέπες και κουμπιά, για μια ευχάριστη εμφάνιση. Για όσους όμως είναι εξοικειωμένοι ήδη με την μόδα και το ιδιαίτερο στυλ ένδυσης, θα μπορούσαμε να προτείνουμε ένα έντονο καρό ή και γιατί όχι ριγέ σακάκι.
Τα ιδανικά accessories για αυτό το στυλ θα ήταν μια μεγάλη γραβάτα ή εναλλακτικά για πιο casual look ένα παπιγιόν, αντί για μια λεπτή γραβάτα σαν να είσαι σερβιτόρος.
Τέλος, όσο συντηρητικός και αν είσαι θα πρέπει να τολμήσεις να φορέσεις χρώματα.
gkri sakakiandrika rouxacasual sakakijean sakakimonoxromo sakakikaro sakakicasual sakakiandrika rouxagkri sakakirige sakakiadriko ntusimoandrika rouxaantriko sakakiportokali sakakimonoxromo sakakicasual sakakiadriko ntusimo
aggouria.net

Οι άντρες το προτιμούν… καρό!



Αν έχεις βαρεθεί και θες μια αλλαγή σου έχουμε ευχάριστα! Το old-fashioned καρό επιστρέφει στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, σε blazer και κοστούμια, και υπόσχεται στον σύγχρονο άνδρα: ένα έξυπνο, διαφορετικό, σοφιστικέ αποτέλεσμα!

Αν πάλι είσαι από αυτούς που το φοβούνται καιρός να το ξανασκεφτείς γιατί αυτό το μοτίβο ταιριάζει σε όλα τα στυλ και κολακεύει κάθε σωματότυπο ενώ παράλληλα προσδίδει φινέτσα, κύρος και… sex appeal!
Γιατί μας αρέσει το καρό:
  • Ταιριάζει σε όλα τα στυλ και σωματότυπους.
  • Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε περίσταση.
  • Προσδίδει «χαρακτήρα» σε κάθε outfit.
  • Έχει την αίγλη των 90’s.
  • Δίνει μια ευχάριστη νότα σε ένα κατά τα άλλα συντηρητικό dress code.
Πώς να επιλέξω;
Καρό υπάρχουν πολλά… μικρά, μεγάλα, πυκνά, σε έντονους ή πιο απαλούς τόνους για όλα τα γούστα. Φέτος τα tweed ή μάλλινα καρό blazer και κοστούμια κλέβουν την παράσταση ενώ παράλληλα σε κρατούν ζεστό τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα!
Οι 3 κατηγορίες καρό που πρέπει να ξέρει ένας σωστός gentleman:
Το Windowpane
Είναι εκείνο το καρό με τις καθαρές οριζόντιες και κάθετες γραμμές που θυμίζει σκελετό παραθύρου. Τα μεγάλα τετράγωνα που σχηματίζονται είναι η ιδανική επιλογή για ένα smart, συντηρητικό look αλλά και για ένα ανατρεπτικό outfit.  
Tip: Συνδύασέ το με ένα καρό πουκάμισο για ένα αυστηρό αλλά μοντέρνο αποτέλεσμα ή αν δεν φοβάσαι να ρισκάρεις πρόσθεσε στην εξίσωση ένα εμπριμέ μαντήλι και απογείωσε το look 3/3!
Το Glen Plaid
Πρόκειται για ένα κάπως πιο υποτονικό καρό πλάγιας, σταυρωτής πλέξης που σχηματίζει σπαστά τετράγωνα. Αποτελεί μια πιο safe, κλασική επιλογή αλλά αν το συνδυάσεις σωστά μπορεί και να σε εκπλήξει!
Tip: Κράτησε ήρεμους τους τόνους συνδυάζοντάς το με ένα απλό πουκάμισο και μια γραβάτα με μοτίβο (π.χ. πουά) ή κάνε τη διαφορά με ένα ριγέ ή «ελαφρύ» καρό πουκάμισο.
Το Prince of Wales
To Prince of Wales καρό αποτελείται από σκούρες και ανοιχτόχρωμες ρίγες που δημιουργούν μικρά και μεγάλα τετράγωνα. Αυτός ο συνδυασμός windowpane με glen plaid πήρε το όνομά του από τον Εδουάρδο VIII, ενώ αγαπήθηκε πολύ από τους Εγγλέζους αριστοκράτες – ξέρεις, σαν αυτούς του Downton Abbey.
Tip: Συνδυάστε το με ένα απλό λευκό πουκάμισο και γραβάτα με μοτίβο για ένα καθαρά αριστοκρατικό look.
Τώρα που έμαθες τα καρό μοτίβα φρόντισε να επιλέξεις σωστά και το νούμερο. Τα καρό blazers και κοστούμια πρέπει να είναι ραμμένα στα μέτρα σου, αλλιώς θα είναι σαν να τα δανείστηκες από τον παππού σου – εκτός αν φοράτε το ίδιο νούμερο, οπότε οκ!
Πώς και που να το φορέσω;
Δημιούργησε ένα smart casual look για το γραφείο ή τη βόλτα συνδυάζοντας το καρό blazer σου με jean και πουκάμισο ή προσθέτοντάς το πάνω από πουλόβερ με χοντρό λαιμό για το απόλυτο layering.
Αν το παραπάνω outfit σου φαίνεται κάπως απλό για το γραφείο ανάδειξε το μοδάτο blazer σου φορώντας το με ένα καλό παντελόνι, πουκάμισο και γραβάτα σε ουδέτερα χρώματα. Η μονοχρωμία θα βοηθήσει το καρό σακάκι σου να λάβει την προσοχή που του αξίζει.
Επίσης το κοστούμι είναι μια διαχρονική, ευπροσάρμοστη επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση. Για ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα επέλεξε ένα καρό κοστούμι και τράβηξε τα βλέμματα, τονίζοντας την πιο κομψή και elegant πλευρά σου.
Το καρό ήρθε για να μείνει, προσφέροντάς σου ένα πολύτιμο δώρο: άνεση και στυλ σε κάθε βήμα! Δώσ’ του μια ευκαιρία, φέτος το χειμώνα, να στο αποδείξει … 



Τι να φορέσεις όταν δεν … έχεις τι να φορέσεις!




Ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις τη ντουλάπα σου -αν δεν έχεις ήδη διαλέξει από το βράδυ τι θα φορέσεις- και προσπαθείς να βρεις πώς θα ντυθείς για το γραφείο, για το ραντεβού, για τη βόλτα με τις φίλες σου. Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή συνειδητοποιείς πως μπορεί όλα τα ράφια και τα συρτάρια σου να είναι γεμάτα μέχρι πάνω, αλλά κανένα ρούχο σου δεν σου αρέσει. Σίγουρα το έχεις ζήσει κι εσύ μία, δύο, μπορεί και περισσότερες φορές κι έχεις απελπιστεί. Σε εκείνο, λοιπόν, το σημείο είναι που κάνεις την καρδιά σου πέτρα, φοράς ό,τι βρίσκεις μπροστά σου και φεύγεις απογοητεύμενη από το σπίτι.
Αν το καλοσκεφτείς, όλο αυτό μάλλον συμβαίνει όχι γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις τι να φορέσεις, αλλά γιατί μπορεί να έχεις χάλια διάθεση, να ξύπνησες με νεύρα ή να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού που σε αγχώνει. Το αποτέλεσμα είναι εκείνη τη στιγμή να μην αναγνωρίζεις ούτε και τα κομμάτια-κλειδιά που μπορεί να έχεις στη ντουλάπα σου και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς δημιουργήσαμε μερικούς συνδυασμούς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις και θα σε βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Πάρε χαρτί και μολύβι, για να σημειώσεις τους συνδυασμούς αλλά και τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να τους πετύχεις.
Ένα σύνολο με ίδιο top και bottom.
Αν μέχρι τώρα δεν είχες ένα σύνολο με μπλούζα και φούστα ή παντελόνι με το ίδιο χρώμα ή print, ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις. Τα όμοια σύνολα σε βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση, είναι ιδανικά για όλες τις ώρες και χρειάζεσαι μόνο μερικά αξεσουάρ για να τα αναδείξεις.
Μπλούζα και pencil φούστα.
Ο κλασικός συνδυασμός που μπορείς να φορέσεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ, για να δείχνεις πάντα stylish χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Προτίμησε μία πιο μοντέρνα μπλούζα για να ισορροπήσεις το look σου, καθώς η pencil φούστα ανήκει στα πιο κλασικά κομμάτια.
Ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και μεσαίο μήκος.
Αποτελεί must have κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και μπορείς να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους. Φόρεσέ το με μοντέρνα αξεσουάρ, ankle boots ή sneakers και πέτυχε τα πιο καλόγουστα σύνολα.
Sweater και υφασμάτινο παντελόνι.
Διάλεξε τα χρώματα και το στιλ που σου ταιριάζει και δημιούργησε με μερικά από τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου τα πιο στιλάτα outfits.
Φυσικά, ο συνδυασμός που ίσως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, γιατί ήδη ξέρεις -αλλά θα το κάνουμε έτσι κι αλλιώς- είναι εκείνος που περιλαμβάνει το αγαπημένο σου τζιν κι ένα άνετο t-shirt.Σίγουρα τον ξέρεις, τον έχεις δοκιμάσει ξανά και ξανά και τον εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια. Για να τον αναδείξεις όπως του αξίζει, πρόσθεσε ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, όπως brogues ή γόβες, ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση και μία χρωματιστή τσάντα.
joytv.gr

Τι να κρατήσεις και τι να αφήσεις από τον περασμένο χειμώνα




Δύο φορές τον χρόνο καθόσαστε σκεφτικές μπροστά στην ντουλάπα. Έχετε δει τα νέα trends και θέλετε να κάνετε μια ανανέωση, όσο πιο ριζική γίνεται, η οποία θα έχει μέγα αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Εκεί είναι που σας πιάνει απελπισία. Ξέρετε κάτι? Όλες οι γυναίκες σαν εσάς σκεφτόμαστε. Πρέπει όμως να είμαστε έξυπνες και πρακτικές. Αφού φύγει λοιπόν η πρώτη παρόρμηση για την αγορά όσο περισσότερων «απαραίτητων» κομματιών για την σεζόν που έρχεται, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μια καλή αξιολόγηση των ρούχων στην ντουλάπα μας. Σίγουρα υπάρχουν ρούχα που μπορούμε να τα φορέσουμε και φέτος, υπάρχουν όμως και ρούχα που πρέπει να τα βάλουμε για λίγο στην άκρη. Αφού έκανα κι εγώ την εκκαθάρισή μου για να με βρει έτοιμη ο φετινός χειμώνας αποφάσισα τι θα κρατήσω και τι θα κρύψω :

Θα κρατήσω :

Την δερμάτινη midi φούστα και το δερμάτινο φόρεμα



Την δερμάτινη φούστα μπορώ να την φορέσω από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα πουλόβερ, ένα φούτερ, με statement accessories και με sneakers. Αυτό είναι ένα streetlook που μου αρέσει πολύ. Το δερμάτινο φόρεμα είναι κομμάτι κλειδί. Ειδικά αν έχει γραμμή Α, τότε είμαι μέσα και στα φετινά trends γιατί μια από τις κύριες τάσεις είναι τα Sweet Sixties. 

Τη γούνα της μαμάς μου


Την έχω δανειστεί χωρίς ημερομηνία επιστροφής. Μπορώ να την φορέσω σχεδόν με οτιδήποτε, όλες τις ώρες της ημέρας. Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός γούνας με jean. Έτσι καταρρίπτω την άποψη ότι η γούνα είναι κυρίως βραδινό κομμάτι. 

Τα sneakers


 O παγκόσμιος νόμος του streetstyle  προστάζει αθλητικά φορεμένα σχεδόν με όλα. Όλες οι στυλάτες κυρίες στις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας τον υπακούν. Μαζί τους κι εγώ. 

To σκουφάκι (beanie)


Mεγάλος σωτήρας. Μου δίνει στυλ και με σώζει από ένα bad hair day. 

Tο φαρδύ παντελόνι ¾ ή αλλιώς cullote.


 Θα το προτιμήσω για μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Αν επιλέξω να το φορέσω το πρωί θα το συνδυάσω με brogues. Το βράδυ με τακούνι. 

Ο συνδυασμός του άσπρου και του μαύρου.


Άσος στο μανίκι μου. Δεν γίνεται να κάνεις λάθος και θεωρείται κλασσικός. 

Το boxy jean jacket


Οι φαρδιές γραμμές είναι σωτήριες τον χειμώνα, γιατί μπορώ να φορέσω κι ένα ρούχο παραπάνω όταν κάνει κρύο, χωρίς να δώσω περισσότερο όγκο στην εμφάνισή μου. Εκτός αυτού, πέφτει ποτέ το jean από την μόδα? 

Θα κρύψω :

Ότι μου θυμίζει bohemian attitude


Φορέθηκε αρκετά. Τώρα είμαι έτοιμη για transition στα πιο girly sixties.
Τις μαύρες δαντέλες



 Φέτος ο χειμώνας είναι πιο χαρούμενος και πρωταγωνιστούν άλλα υφάσματα. 

Την embellished μίνι φούστα


Θα επενδύσω σε κάτι πιο διακριτικό. 


Πέρα όμως από τις τάσεις, αυτό που πρέπει πάντα να προσέχετε είναι η αγορά ρούχων  στο νούμερό σας, που να ταιριάζουν στον σωματότυπό σας. Αν σας αρέσει π.χ. ένα φόρεμα με ethink tribal pattern που δεν είναι τόσο στην μόδα, αλλά σας δείχνει υπέροχη, μην διστάσετε να το αγοράσετε. Στο κάτω κάτω, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο.
marieclaire.gr

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

To τρελό στυλ της Lady Gaga

Όταν σκεφτόμαστε την Lady Gaga, μας έρχονται στο μυαλό πολλά τρελά σύνολα. Λίγοι δεν θυμούνται το σύνολο της που αποτελούνταν αποκλειστικά από ωμό κρέας, ή το καπέλο της που ήταν τηλέφωνο ή το σουτιέν που πέταγε φωτιές! Παρόλο όμως που το στυλ της είναι υπερβολικό και περίεργο είναι πολύ αγαπητή ανάμεσα και στους θαυμαστές τις αλλά και στους σχεδιαστές μόδας.Ο Giorgio Armani, o Karl Lagerfeld και ο Nicola Formichetti έχουν δημιουργήσει πολλές τουαλέτες μόνο γι' αυτήν, ενώ διαλέγει να φορέσει κάτι από κάποιον καινούργιο και άγνωστο σχεδιαστή όσες φορές διαλέγει κάτι από τους οίκους Alexander McQueen και Saint Laurent.

September 2009
Με τον Marc Jacobs στην ανοιξιάτικη παρουσίασή του, το 2010.
Εδώ με μια κόκκινη λάτεξ τουαλέτα και την Βασίλισσα. 2009
Armani Prive 2010
2010
Francesco Scognamiglio 2010
καπέλο από τον Fred Butler
Armani Prive 2010
Alexander McQueen
 
Charlie le Mindu 2010
MTV Awards 2010
Ένα φόρεμα φτιαγμένο από τρίχες.

Valentino άνοιξη/ καλοκαίρι 2011-2012
\
Alexandre Vauthier φθινόπωρο / χειμώνας 2011- 2012
Simone Rocha άνοιξη/ καλοκαίρι 2012
Alexander McQueen άνοιξη καλοκαίρι 2011
Chanel 2011
Chanel 2012
Alexander McQueen 2012
Balmain φθινόπωρο/ χειμώνας 2013
Αtelier Versace
boro.gr