Translate & Read !

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τι προτείνει η Victoria Beckham για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014;;; (PHOTOS)



Τι προτείνει η Victoria Beckham για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014;;; (PHOTOS)

Λευκό, μαύρο, φούξια και μπροντό, απλές και λιτές γραμμές... Το show της Victoria Beckham στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης βγάζει μια πιο ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα της.
"Θέλω να προκαλώ τον εαυτό μου κάθε σεζόν" δήλωσε η Victoria Beckham στο Vogue.com λίγο μετά το τέλος του show της για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014. "Θέλω να φοράω τα πάντα. Είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό".
Η Victoria Beckham παρουσίασε μια ανάλαφρη συλλογή από λευκό, μαύρο, φούξια, μπορντό, γκρι χρώματα και αξεσουάρ, ραμμένα με χαλαρή διάθεση που ίσως δεν περιμέναμε από τον αυστηρό χαρακτήρα της. Τα υφάσματα πέφτουν ανάλαφρα πάνω ή πιο πάνω από το γόνατο και τα μοναδικά σχέδια θυμίζουν τα πρώτα μαθήματα που κάναμε στη γεωμετρία. Οι μίνι φούστες και οι διαφάνειες προσθέτουν σέξι διάθεση, ενώ οι sporty λεπτομέρειες μια girly ανάμνηση. Οι συνδυασμοί είναι πολύ ευχάριστοι και άνετα καλύπτουν τις ανάγκες κοριτσιών και γυναικών, χωρίς ηλικιακά όρια.
Η Posh δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά την μόδα και τον τίτλο της ως σχεδιάστρια. Έχει στο πλευρό της την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, η οποία παρακολούθησε το show δίπλα στον David Beckham και την κόρη της Harper. Πριν την επίδειξη τσέκαρε τα πάντα και φρόντισε να μην πάει τίποτα στραβά. Με casual και πολύ ατημέλητο look παρακολούθησε την πρόβα των μοντέλων πολλές ώρες πριν το show.

Πριν το show



Παρακολουθώντας την επίδειξη



Μια θέση κρατημένη για την "μασκότ"



Στο πλευρό της η Anna Wintour και ο David



Effortless chic

Η Victoria Beckham επέλεξε ανδρόγυνο look, μαύρο και λευκό, ώστε να χαιρετήσει το κοινό της στο show. Στο ίδιο πνέυμα με την συλλογή της,. Δυναμική, chic και sharp. Όπως ήταν πάντα.
]
πηγή: cosmo.gr

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014: Τα κορυφαία fashion trends

Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (1)
Οι σημαντικότερες εβδομάδες μόδας μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το τι θα φορεθεί την επόμενη σεζόν, δηλαδή την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2014. Δείτε στο αφιέρωμα που ακολουθεί τις νέες επικρατέστερες τάσεις στα ρούχα, τα χρώματα και τα αξεσουάρ!
Η τάση της δεκαετίας του ’90
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (2)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (3)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (4)
Συνθετικό-φανελένο καρό
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (5)
Λογότυπα
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (6)
Σαλοπέτες
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (7)
Ασπρόμαυρα λουλούδια
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (9)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (10)
Sporty Chic
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (11)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (12)
Κρόσια
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (13)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (14)
Crop Tops
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (15)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (16)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (8)
Ανοιξιάτικα μποτάκια
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (18)
Μεγάλα καπέλα fedora
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (19)
Μικρές τσάντες
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (20)
Άσπρο και μαύρο
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (21)
Μακριά κολιέ
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (22)
Peplum
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (23)
Boxy top
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (24)
Cropped pants
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (25)
Κοστούμια με μοτίβο
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (26)
Μίνι φούστα
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (27)
Χρώματα
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (28)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (29)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (30)
Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014: Fashion trends (31)beautetinkyriaki.gr

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μόδα για άντρες: Τι πρέπει να ξέρεις για να είσαι στυλάτος;


Μόδα για άντρες: Τι πρέπει να ξέρεις για να είσαι στυλάτος;;;

​Είναι γνωστό τοις πάσοι, πως οι άνδρες ως επί το πλείστον, δεν ασχολούνται τόσο με το θέμα της εμφάνισης όσο οι γυναίκες και σίγουρα δεν παρακολουθούν τακτικά τη μόδα. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας δώσουμε  εύκολες και απλές συμβουλές για να είστε μοδάτοι φέτος ο χειμώνα!
Παντελόνια: Τα cropped ή με γυρισμένο ρεβέρ παντελόνια, φαντάζουν ιδανικά για τις στιλάτες υπάρξεις και τις νεαρές ηλικίες. Τα κοτλέ θεωρούνται πλέον λίγο passé, ενώ τα υφασμάτινα παντελόνια κουστουμιών αποτελούν ιδανική λύση για όλες τις ηλικίες, χωρίς να συνδυάζονται πάντα με σακάκι και πουκάμισο. Τα σκληρά υφασμάτινα παντελόνια σε ιδιαίτερα χρώματα (όπως το Μπορντώ) αποτελούν μια in-fashion επιλογή, που συνδυασμένη με μονόχρωμα t-shirts ίδιου χρώματος με τα παπούτσια, δημιουργούν ένα ωραίο αποτέλεσμα. Τα τζιν είναι βέβαια μια ακόμα σταθερή αξία, με τα skinny σκουρόχρωμα να παίρνουν τη σκυτάλη από τα «σκισμένα» φαρδιά τζιν.
T-shirts και πουκάμισα: Οι στάμπες και τα prints είναι τάση φέτος! Φροντίστε να τα εντάξετε στο στιλ σας μόνο αν σας ταιριάζουν και είναι αρμονικά με το υπόλοιπο look σας για να μην κάνουν «θόρυβο». Τα μονόχρωμα μπλουζάκια και τα κλασσικά άσπρα και ριγέ πουκάμισα είναι και φέτος απαραίτητα κομμάτια «pass partout» που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας!
Πανωφόρια: Τα παλτό σε κλασσική γραμμή και τα γιλέκα είναι must για αυτή την εποχή! Ένα δερμάτινο jacket αποτελεί ευκολοφόρετο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας, προτιμήστε το!
Παπούτσια: Τα παπούτσια εξαρτώνται εννοείται από το εκάστοτε ντύσιμο που θα επιλέξετε! Φέτος βέβαια, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι hot trend είναι τα μποτάκια! Επιλέξτε τα και θα μας θυμηθείτε!
Αξεσουάρ: Προσθέστε cozy αξεσουάρ όπως κασκόλ και σκουφάκια για τις πιο κρύες ημέρες, ενώ για τις επίσημες εμφανίσεις σας δώστε ψήφο εμπιστοσύνης  στις γραβάτες, τα παπιγιόν και τα μαντήλια στο πέτο( ίδιο χρώμα με τα δύο προαναφερθέντα αξεσουάρ).
Όσο για τη χρωματική παλέτα στα πλαίσια της οποίας πρέπει να κινηθείτε; Προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις όπως μπορντώ, σκούρο πράσινο, navy blue, γκρι και καφέ στα παντελόνια σας αλλά και στα πουλόβερ σας
star.gr

Γόβες Jimmy Choo φτιαγμένες από δόντια!


Γόβες Jimmy Choo φτιαγμένες από δόντια!
Οι καλλιτέχνες/σχεδιαστές Mariana Fantich και Dominic Young αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία διαφορετικού τύπου συλλογήδημιούργησαν κομμάτια μόδας που είναι διακοσμημένα με δόντια. Φυσικά, τα δόντια δεν προέρχονται από αληθινές ανθρώπινες οδοντοστοιχίες αλλά είναι οδοντοτεχνικά ρεαλιστικά ομοιώματα.
Η μίνι συλλογή φέρει το όνομα “Apex Predator” και εκτός από τα γυναικεία Εmpire Jimmy Choo που φέρουν 500 ομοιώματα δοντιών, περιλαμβάνει αυθεντικά αντρικά Barker Oxfords, στις σόλες του οποίου έχουν τοποθετηθεί 1050 ομοιώματα δοντιών,  καθώς και ένα κουστούμι φτιαγμένο από ανθρώπινα μαλλιά (!) το οποίο είναι στολισμένο με ψέυτικα δόντια και γυάλινα μάτια. Θα τα φορούσατε (παρότι αμφιβάλουμε για τη σταθερότητά τους);
queen.gr

Grammys: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο red carpet;

Grammys: Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο red carpet;



    Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν  στο Λος Άντζελες τα 56α μουσικά βραβεία Grammy Awards, μια βραδιά με πολλή μουσική αλλά και εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις.

    Χωρίς να χάνουμε λοιπόν χρόνο πάμε να ρίξουμε μια ματιά στις πιο λαμπερές- statement εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!


    Beyonce εμφανίστηκε με ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα Michael Costello και το συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz.



    Η Miley Cyrus φόρεσε ένα Calvin Klein Collection γούνινο παλτό με ένα μεταξωτό lingerie φόρεμα στο Clive Davis Pre-Grammy Gala. 



    /
    Taylor Swift εντυπωσίασε με μια μεταλλική Gucci τουαλέτα που τη συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με μεταλλικές λεπττομέρειες.



    /
    Η Katy Perry επέλεξε ένα αιθέριο φόρεμα Valentino couture από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2014.



    /
    Η Madonna επέλεξε ένα Ralph Lauren μαύρο κοστούμι σε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.



    /
    Η Rita Ora,επέλεξε ένα μίνι Lanvin φόρεμα σε πράσινη ιριδίζουσα απόχρωση και το συνδύασε με μεταλλικά ψηλοτάκουνα πέδιλα και πολλά Lorraine Schwartz δαχτυλίδια.



    /
    Η Chrissy Tiegen φόρεσε ένα strapless Johanna Johnson φόρεμα, κεντημένο με παγιέτες.



    /
    Η Pink διάλεξε ένα Johanna Johnson κόκκινο strapless φόρεμα.



    /
    Η Ciara, τόνισε την κοιλίτσα εγκυμοσύνης της με ένα  maxi Emilio Pucci φόρεμα σε ροζ μεταλλικές αποχρώσεις.

    tlife.gr