Translate & Read !

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ανδρικό ντύσιμο: 6 λάθη που πρέπει να αποφύγεις


Massimo-Dutti-October-2013-Men-Lookbook-16
Εκτός των φυσικών χαρακτηριστικών, σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας παίζει και το ντύσιμο. Παρότι δεν υπάρχει το εύρος των γυναικείων ρούχων, το σωστό στυλ στο ντύσιμο του άντρα, μπορεί να κεντρίσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Εάν κάνεις λάθη στο ντύσιμό σου, μπορεί να χαλάσουν την γενική σου εικόνα. Το HB σου παρουσιάζει δέκα από τα συχνότερα λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

Κάλτσες
Από τα συχνότερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας άντρας. Το κλασσικό και απαγορευμένο λάθος είναι η κάλτσα με πέδιλα που φοράνε οι τουρίστες. Εκτός αυτού όμως, οι ψηλές κάλτσες με βερμούδα ή σορτς είναι ένα επίσης ένα κακό παράδειγμα. Προτίμησε κοντές κάλτσες του ίδιου μάλιστα χρώματος με το παπούτσι σου. Επίσης, ότι παντελόνι κι αν φορέσεις φρόντισε οι κάλτσες να έχουν το ίδιο χρώμα με το παπούτσι. Κυρίως μάλιστα όταν πρόκειται για κοστούμι, φρόντισε οι κάλτσες σου να είναι ελάχιστα πιο ανοιχτές από τα παπούτσια και πιο κοντά στο χρώμα των ρούχων. Το μεγαλύτερο λάθος.. η λευκή κάλτσα με μαύρο παπούτσι, θεωρείται ως έγκλημα.

Πουκάμισο
Ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά ανδρικά ρούχα. Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί τόσο σε μιαεπίσημη εμφάνιση όσο και σε καθημερινή βάση. Χαρίζει κύρος και στυλ. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά λάθη που κάνουμε όταν φοράμε ένα πουκάμισο.
  • ΠΟΤΕ δεν σηκώνουμε το γιακά. Ο Κόμης Δράκουλας και η μόδα του, πρέπει να παραμείνουν στα Καρπάθια Όρη. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις και με μπλούζες τύπου Polo.
  • Μη βάλεις γραβάτα με κοντομάνικο πουκάμισο. Γενικότερα δίνει τόνο χαμηλότερης κατηγορίας. Η γραβάτα χαρίζει επαγγελματισμό και αυτοπεποίθηση, κάτι το οποίο καταστρέφεται με το κοντομάνικο πουκάμισο.
  • Όταν σηκώνεις τα μανίκια πρόσεξε! Σε κανέναν δεν αρέσει να μοιάζει με τον Βασίλη Αυλωνίτη. Δίπλωσε τα προσεκτικά, γυρνώντας τα προς τα πάνω. Δώσε επίσης προσοχή στο να φτάνουν στο ίδιο μήκος τα δύο μανίκια.
  • Εάν θέλεις να φορέσεις κάτι μέσα από το πουκάμισο, σου συνιστώ φανέλα του ίδιου χρώματος και οπωσδήποτε με ανοιχτό “v”. Δε χρειάζεται να δείχνεις και στους άλλους πως φοράς δεύτερη μπλούζα.
  • Σιδερωμένα ρούχα
Τα τσαλακωμένα ρούχα δείχνουν μεγάλη προχειρότητα στο ντύσιμό σου. Πολλοί θα πουν πως μπορεί να κοιμάσαι και με αυτά. Μια εύκολη λύση που μπορεί να σε σώσει είναι να κρεμάς τα ρούχα σου με το που τα βγάζεις και να μην τα πετάς σε καρέκλες ή άλλα έπιπλα.
Ζώνη
Διάλεξε τη σωστή ζώνη για το ντύσιμό σου. Εάν πρόκειται για επίσημο, ταίριαξε την με το χρώμα των παπουτσιών σου. Επίσης, φρόντισε το κεφάλι (η αγκράφα) να βρίσκεται ακριβώς πάνω από το τελευταίο κουμπί και το υπόλοιπό της, να μην κρέμεται από τα θυλάκια του παντελονιού. Εάν πάλι πρόκειται για πιο αθλητικό ντύσιμο, διάλεξε μια πιο φαρδιά ζώνη. Σημαντικό είναι να μην κάνεις υπερβολές με τις αγκράφες.
Καπέλα
Το υποχρεωτικό τζόκεϊ του στρατού δεν άρεσε σε κανέναν. Γιατί λοιπόν να βγεις για καφέ ή βόλτα και να φοράς καπέλο τύπου τζόκεϊ; Εάν δεν πρόκειται για καλοκαιρινούς μήνες, το συγκεκριμένο καπέλο δεν δίνει το παραμικρό στην εμφάνισή σου.
Προσεκτικοί με την καθαριότητα
Για πολλούς είναι αυτονόητο. Για άλλους πάλι όχι. Πάντα θα υπάρξει κάποιος να δει το μικρολεκέ που μπορεί να έχει το παντελόνι σου. Τα μικρά αυτά λάθη μπορούν να αποβούν μοιραία για την εμφάνισή σου και να δώσουν λάθος εντύπωση.
homeboy.gr

Αυτά είναι τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου για το 2014


featured-image3
Αν και οι άντρες δεν έχουν την τάση να αλλάζουν το στυλ τους τόσο όσο οι γυναίκες, τα γυαλιά ηλίου έρχονται και κάνουν την εξαίρεση. Η μόδα των γυαλιών αλλάζει συνεχώς και κάθε καλοκαίρι βλέπουμε κάτι νέο, πιο εντυπωσιακό, κάτι το οποίο θέλουμε να προσθέσουμε στη ντουλάπα μας. Αυτή την περίοδο στη μόδα έρχονται τα Geek Chic, τα Round, τα ρετρό και τα παραδοσιακά Wayfarers.
sunglasses-1
Όταν πρόκειται για τα geek-chic, εδώ έχουμε γυαλιά με χοντρό πλαστικό τα οποία φέρνουν μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα σε αυτόν που τα φοράει ενώ είναι γυαλιά τα οποία μπορείς να τα φοράς για ώρες ολόκληρες σε καθημερινή βάση. Τα geek-chic είχαν βγει αρχικά μόνο για γυναίκες, αλλά πολύ γρήγορα η μόδα πέρασε και στους άντρες. Είναι γυαλιά τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε στυλ, ωστόσο αρκετός κόσμος τα φοράει ως μια τελευταία πινελιά όταν πηγαίνει σε κάποιο γάμο με το κουστούμι.
Αν θέλεις κάτι ρετρό, τότε θα κοιτάξεις κατευθείαν για Rayban γυαλιά, είναι το απόλυτο brand αυτή η μάρκα. Είτε χρειάζεσαι γυαλιά για έξω, είτε για διακοπές είτε για παραδοσιακά πράγματα, τα Rayban μπορούν να σε καλύψουν.

Wayfarers

Τα Wayfarers είναι παρόμοια σε στυλ με τα geek-chic, ωστόσο είναι λίγο πιο φινετσάτα και θα χρειαστεί να έχεις το κατάλληλο στυλ για να τα φορέσεις. Συνήθως, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τα προτιμούν οι hipster.
Wayfarers

Aviators

Τα Aviators από την άλλη πλευρά σου προσφέρουν το καταπληκτικό λεπτό και ελαφρύ μεταλλικό τους σκελετό. Αν είσαι αδέξιος, αυτά μάλλον δεν είναι για εσένα. Αν και αρκετοί πιστεύουν πως τα Aviators έχουν βγει από τη μόδα εδώ και χρόνια, ο κόσμος φαίνεται να τα προτιμάει αρκετά. Είναι γυαλιά που μπορούν να ταιριάξουν σε πολλές περιπτώσεις.
Aviators

Oversized

Τα Oversized είναι γυαλιά τα οποία είναι επίσης σαν τα Aviators, δεν φαίνεται να θέλουν να βγουν από τη μόδα ακόμα. Τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι πάρα πολύ καλά, κυρίως αν αγοράσεις κάτι ακριβό τότε θα σε προστατέψουν από τις ακτίνες του ήλιου αλλά θα προσθέσουν και μια σταγόνα μυστικιστικής ματιάς στο πρόσωπο σου. Δυστυχώς τα συγκεκριμένα γυαλιά ταιριάζουν σε πάρα πολύ λίγους, οπότε καλό είναι πρώτα να τα δοκιμάσεις.
Oversized

Rounded Frames

Τα Rounded Frames είναι τα γνωστά στρόγγυλα γυαλιά, τα οποία αν σου ταιριάζουν, τότε θα έχεις από τα πιο καυτά στυλ του καλοκαιριού. Τα συγκεκριμένα γυαλιά θα τα δεις κυρίως στην τηλεόραση με κάποιο διάσιμο να τα φοράει, είναι γυαλιά τα οποία αν τα φορέσεις, αυτομάτως θα αλλάξει το στυλ σου και θα δείχνεις στον κόσμο το λεπτό προφίλ που θα σου βγάλουν.
Rounded Frames.homeboy.gr

Η Sophia Webster σχεδιάζει τα ψηλοτάκουνα των ονείρων μας

Η Sophia Webster σχεδιάζει τα ψηλοτάκουνα των ονείρων μας

Όσον αφορα την δουλειά της Sophia Webster, η οποία, τα τελευταία χρόνια μάς απασχολεί, ξέρουμε ότι η ταλαντούχα shoe designer δεν κάνει τίποτα που να περνάει απαρατήρητο. Από το ντεμπούτο του οίκου της, το 2013, η πρώην προστατευόμενη του Nicolas Kirkwood, μάς παρουσιάζει μόνο statement, καλοφτιαγμένα κομμάτια, που οι περισσότερες shoe addicts ευχόμαστε να αποκτήσουμε. Η συλλογή της για τον ερχόμενο φθινόπωρο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.
Με πηγές έμπνευσής της τις "μοντέρνες πριγκίπισσες" αλλά και τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του Beverly Hills", όπως δηλώνει η ίδια, η συλλογή, γεμάτη εκκεντρικές λεπτομέρειες, έντονα χρώματα και statement διακοσμητικά στοιχεία, θα μπορούσε εύκολα να είναι η αγαπημένη της Carrie Bradshaw. Οι πιο εκκεντρικές, θα αγαπήσουν τις peep toe snow boots, που θα μπορούσαν να είναι μία (πολύ) πιο flashy εκδοχή των Ugg, οι fashionistas δεν θα θέλουν να βγάλουν από τα πόδια τους τα πολύχρωμα πέδιλα, με τις διακοσμητικές πεταλούδες στα δεσίματά τους, ενώ οι fans του minimal chic θα αναβαθμίσουν τα μονόχρωμα σύνολά τους, με ένα ζευγάρι animal- print γόβες, Ήδη κάνουμε τις οικονομίες μας για να αποκτήσουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι.


 http://www.queen.gr