Translate & Read !

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Βίντεο: Η καμπάνια L’Agent by Agent Provocateur σε σκηνοθεσία Penelope Cruz








Δες το video της καμπάνιας της L’Agent by Agent Provocateur 

Σε σενάριο και σκηνοθεσία από την Penelope Cruz, η νέα καμπάνια L’Agent by Agent Provocateur για τις συλλογές Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014-15 μόλις κυκλοφόρησε!

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί και η Penelope Cruz, ενώ η collection θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Ελλάδα από το www.palmers.gr και τα Palmers Stores το φθινόπωρο.

Το στεγνό και άγριο τοπίο της ερήμου δημιουργεί πολλές οφθαλμαπάτες, ειδικά για κάποιον κουρασμένο ταξιδιώτη που έχει ανάγκη για νερό. Η συλλογή της L’Agent by Agent Provocateur για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2014-15 είναι η ολοζώντανη οφθαλμαπάτη ενός χαμένου ταξιδιώτη κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Agent Provocateur και των Penélope και Mónica Cruz βρίσκει την Penélope Cruz στην καρέκλα του σκηνοθέτη, να δημιουργεί μια ταινία, παραγωγή της RSA Films, που συμπυκνώνει απόλυτα το ζωηρό σεξαπίλ και την νεανικότητα του αδερφικού brand της Agent Provocateur.
Η φαντασίωση αρχίζει με έναν εξαντλημένο, διψασμένο και απελπισμένο ταξιδιώτη που σέρνεται στην άγονη έρημο. Ξαφνικά βλέπει στο βάθος μια λαμπερή όαση, όχι με νερό αλλά με γυναίκες. Έρποντας, πλησιάζει όλο και περισσότερο, μέχρι που βλέπει καθαρά τα μοντέλα με τα λαμπερά και δροσιστικά εσώρουχα της L’Agent by Agent Provocateur, να βάζουν φωτιά στην ήδη καυτή έρημο.
Τα κορίτσια φτάνουν εκεί με μία μεγάλη παλιά Cadillac, που οδηγεί η Penelope Cruz, φορώντας το καυτό κόκκινο λεοπάρ σουτιέν “Lucila”. Βγαίνουν από το αυτοκίνητο, βγάζουν τα ρούχα τους ενώ ακούγεται δυνατά μουσική και χορεύουν με μεγάλη ένταση. Φορούν μόνο ζαρτιέρες και τα εσώρουχα τους από σατέν υφάσματα που τρεμοπαίζουν κάτω από τον καυτό ήλιο σε πράσινο, πορτοκαλί neon, λουλακί, κόκκινο Valentino και βγάζουν τις κάλτσες τους αγνοώντας τον ταξιδιώτη που πλησιάζει. Όταν τελικά αυτός φτάνει κοντά στην εκθαμβωτική οφθαλμαπάτη του, αντί αυτή να εξαφανιστεί αμέσως του χαρίζει ακόμα πιο πολλά και από ότι είχε ονειρευτεί.
Η Penelope Cruz χρησιμοποίησε το μουσικό ταλέντο του αδερφού της Eduardo, τις χορογραφικές δεξιότητες της Tracy Anderson και δημιούργησε αυτή την καυτή φαντασίωση για την L ’Agent by Agent Provocateur.

 Η ίδια δήλωσε: “Χαίρομαι που είχα την δυνατότητα να σκηνοθετήσω για δεύτερη χρονιά το video της L ’Agent by Agent Provocateur. Και εγώ και η Monica ήμαστε ενθουσιασμένες με την φετινή συλλογή. Έχει τόση ζωντάνια που αισθάνθηκα ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσω ένα αισθησιακό φιλμ μέσα από το οποίο να αφηγηθώ μια ιστορία όπως και στο περσινό. Η κεντρική ιδέα για το φιλμ, μου ήρθε ακούγοντας το κομμάτι “Single Dutch” από το “Optimist” του αδερφού μου Eduardo Cruz. Η μουσική του με εμπνέει πάντα τόσο πολύ.. .Επίσης η συνεργασία μου με την Tracy (Anderson) στην χορογραφία ταίριαξε τέλεια έδωσε μεγάλη δυναμική στο τελικό αποτέλεσμα”. 

missbloom.gr
-

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ντυθείτε με άψογο στυλ: Η ανδρική ιστοσελίδα μόδας που θα σας κάνει talk of the town Πηγή: Ντυθείτε με άψογο στυλ: Η ανδρική ιστοσελίδα μόδας που θα σας κάνει talk of the town




Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει ένα προσωπικό κομψό στυλ. Η ιστοσελίδα Thousand Yard Style αποτελεί ένα μοναδικό fashion blog για άνδρες που μυεί τους χρήστες στα μυστικά της μόδας.
Το blog περιλαμβάνει έγχρωμες φωτογραφίες με τα καλύτερα λουκ για το δρόμο αλλά και για επίσημες περιστάσεις, για κάθε γούστο, από το πιο εκκεντρικό στο πιο τυπικό, που αδιαμφισβήτητα θα σας κάνουν να επαναδιαμορφώσετε ή και να αναθεωρήσετε εντελώς το μέχρι τώρα στυλ σας. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εδώ http://thousandyardstyle.com/


iefimerida.gr 

Η επιστροφή του maxi: νέοι τρόποι να φοράτε το maxi φόρεμα!







Θυμάστε πριν από δύο καλοκαίρια όταν τα maxi φορέματα ήταν η πιο hot τάση της μόδας; Αυτό το καλοκαίρι, όπως θα έχετε διαπιστώσει, έχουν κάνει δυνατό come back! Μάθετε τρεις νέους τρόπους να τα φοράτε!

Φορέστε το αγαπημένο σας floral maxi φόρεμα με ένα ζευγάρι μεταλλικά gladiators flat σανδάλια και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας, μια τσάντα σε ένα έντονο χρώμα και ένα fedora καπέλο. Εάν θέλετε να φορέσετε κάτι από πάνω προτιμήστε το στενό denim μπουφανάκι σας και προσθέστε μια λεπτή ζώνη ψηλά στη μέση που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας.
Ένας ακόμα στυλάτος τρόπος να φορέσετε το maxi φόρεμα με prints, είναι να το συνδυάσετε με ένα moto style ή denim γιλέκο και ένα ζευγάρι πλατφόρμες επίσης με prints. Προσθέστε μία ζώνη σε ένα έντονο χρώμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια τσάντα με κρόσια και αρκετά δαχτυλίδια.
Τέλος, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέξτε ένα maxi φόρεμα σε ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και χειροπέδες σε κάθε καρπό. Εάν θέλετε να φορέσετε κάτι από πάνω προτιμήστε ένα cropped moto jacket.
news.gr

Καλοκαίρι 2014: Τα ομορφότερα γυαλιά ηλίου που είδαμε στην πασαρέλα






Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ είναι και το πιο καθοριστικό για το στυλ!

Είναι αλήθεια οτι τα γυαλιά ηλίου έχουν το δικό τους στυλ, κάποιες φορές ακολουθώντας τις 

διεθνείς τάσεις της μόδας και άλλες φορές ξεφεύγοντας και δημιουργώντας νέα trends στα
 αξεσουάρ.

Ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί να είναι το πιο εντυπωσιακό  statement κομμάτι ενός outfit


 αναβαθμίζοντας το look με μια κίνηση, αλλά δυστυχώς είναι εξίσου πιθανό να συμβεί 

και το αντίθετο.
 Ένα "ακατάλληλο" γυαλί μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο ρούχο, να χαλάσει ένα κατά τα άλλα

 προσεγμένο στυλ και επιπλέον να αδικήσει τo πρόσωπο που τα φοράει, αν δεν έχει το σχήμα

 που ταιριάζει.

Στην καλή πλευρά τώρα, οι κολεξιόν τα τελευταία χρόνια έχουν όλο και μεγαλύτερη ποικιλία από

 σχέδια και τάσεις στο sunwear και αυτό σημαίνει πολυάριθμες επιλογές. 

Επιπλέον, οι εκκεντρικοί σκελετοί που είναι συχνά hot trend αφήνουν χώρο για να φοράμε τα

 γυαλιά μας ως fashion detail και όχι απαραίτητα εντελώς εναρμονισμένο με τις γωνίες και τις 

καμπύλες του προσώπου μας.

Διάλεξε τα γυαλιά που ταιριάζουν στο στυλ και τα χρώματά σου, είναι σχεδόν σίγουρο πως αν τα


 υποστηρίξεις με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό. Η βασική 

συμβουλή είναι οτι τα μεγάλα γυαλιά πάνε σε μεγάλα πρόσωπα και το αντίθετο, αν και ο 

αυτοσχεδιασμός και εδώ είναι επιθυμητός αν όχι απαραίτητος.


Πάνω απ'όλα, ολοκλήρωσε το look σου με ένα πλατύ χαμόγελο αφιερωμένο στο ζεστό και 


λαμπερό ήλιο!








missbloom.gr

Ηarper's Bazaar Σεπτεμβρίου: Λαμπερή συνάντηση στο εξώφυλλο





Στο νέο τεύχος πρωταγωνιστούν iconic γυναίκες με παγκόσμια επιρροή που διαλέγει η Carine Roitfeld.
Η Carine Roitfeld (δικαιωματικά) σε ρόλο διευθύντριας μόδας παγκόσμιας εμβέλειας συγκέντρωσε τις iconic γυναίκες που θεωρεί πολύ επιδραστικές στην εποχή μας και τις έκανε εξώφυλλο στο Harper's Bazaar Σεπτεμβρίου. Στα εξώφυλλα φιγουράρουν η Lady Gaga, Linda Evangelista και Penelope Cruz οι οποίες φωτογραφίζονται από τον Sebastian Faena.
Όταν ρωτήθηκε για το concept της φωτογράφισης η Carine είπε: “Χρησιμοποίησα το δίχτυ σε όλες τις εμφανίσεις σαν συνδετικό κρίκο μεταξύ τους, που το βλέπει κανείς ως καλσόν, ένα γάντι ή ακόμα και ώς μέρος του ρούχου”.







missbloom.gr