Translate & Read !

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

The Project Garments: Το νέο eco-fashion brand για άντρες με στυλ και προσωπικότητα!


The Project Garments: Το νέο eco-fashion brand για άντρες με στυλ και προσωπικότητα!


Casual αισθητική ,υψηλή ποιότητα  και οικολογική συνείδηση σε ένα νέο brand για άντρες που θέλουν άνεση και στυλ σε κάθε τους εμφάνιση.
Η αντρική μόδα περνάει σε άλλο level, σέβεται το περιβάλλον, τις ανάγκες του κάθε άντρα και την προσωπικότητα του με ένα νέο fashion brand που ήρθε να ταράξει τα νερά της μόδας!

1

2

Το The Project Garments είναι το νέο eco-friendly brand που δημιουργεί τα πιο stylish και ευκολοφόρετα αντρικά ρούχα για sophisticated εμφανίσεις με άνεση και οικολογική συνείδηση!

3

4

4

Στην ολοκαίνουργια συλλογή του brand βρίσκουμε μοναδικά T-shirt, σχεδιασμένα με απόλυτη προσοχή και λεπτομέρεια έτσι ώστε να δίνουν την αίσθηση ενός luxurious, διαχρονικού κομματιού που μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας από άντρες κάθε ηλικίας και στυλ.

5

7

Για τα ρούχα του The Project Garments χρησιμοποιήθηκαν υφάσματα της καλύτερης ποιότητας, για να μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο, ενώ πίσω από τη νέα συλλογή του brand «κρύβονται» καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν τις μοναδικές αποχρώσεις και τα ιδιαίτερα σχέδια των κομματιών.

Δες ποιοι celebrities επιλέγουν τα ρούχα του The Project Garment:

9


1

5

3

8

Name: theprojectgarments
Name: theprojectgarments
faysbook.gr

Πώς φοράει η Taylor Swift το floral print;


Εντοπίσαμε παρόμοια κομμάτια για να αντιγράψεις το look

Ποτέ δεν φεύγει εκτός μόδας το floral print, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το αγαπάμε, γιατί μας χαρίζει μια τόσο καλοκαιρινή και χαρούμενη νότα και τονίζει την θηλυκή και γλυκιά πλευρά κάθε γυναίκας που το φοράει.



floral φόρεμα koolfly.com, γόβες Nikki Me myshoe.gr, τσάντα myshoe.gr, ζώνη pinkwoman-fashion.com

Η γλυκύτατη και πάντα κομψή τραγουδίστρια, Taylor Swift είναι η κατάλληλη για να υποστηρίξει το γλυκό floral look. Την είδαμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με floral jumpsuit με γιακά, που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και κίτρινες suede γόβες. Στη μέση φοράει μια απλή καφέ ζώνη, ενώ επιλέγει να μην φορέσει καθόλου κοσμήματα για να μην κάνει το look πολύ υπερβολικό. Για να ολοκληρώσει το σύνολο προτιμάει μια τσάντα σε taupe απόχρωση και και κόκκινο κραγιόν.

Αν σου αρέσει το look της, σου προτείνουμε να φορέσεις ένα χρωματιστό, καλοκαιρινό floral φόρεμα, ζώνη, taupe τσάντα και γόβες σε απαλό κίτρινο χρώμα. Πάρε ιδέες από την Taylor και φτιάξε το δικό σου γλυκό, floral σύνολο.
 
missbloom.gr