Translate & Read !

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Tι να φορέσω ανάλογα με το σωματότυπό μου ;


Σωματότυπος: Μήλο
Συνήθως το πρόβλημα σε αυτόν τον σωματότυπο εμφανίζεται στην περιοχή της
κοιλιάς, παρόλα αυτά έχετε και ένα μεγάλο ατού…τα καλλίγραμμα πόδια σας! Γι’
αυτό λοιπόν είναι καιρός να τραβήξετε τα βλέμματα από την κοιλίτσα σας,
τονίζοντας τα πόδια σας.
Προτιμήστε jean σε ίσια γραμμή, με ελαστικότητα για να μην σας σφίγγουν στην
περιοχή της κοιλιάς και για όσες το ατού σας βρίσκεται στα πόδια, επιλέξτε skinny
jeans, κατά προτίμηση ελαστικά. Αποφύγετε τα υπερβολικά ψηλόμεσα παντελόνια,
καθώς θα τονίσουν την περιοχή που θέλετε να κρύψετε, αλλά και τα χαμηλοκάβαλα
και σκληρά υφάσματα.
Extra tip: Φορέστε διάφορα αξεσουάρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα από την
περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.
3_530_530
Σωματότυπος: Αχλάδι
Για εσάς που σας χαρακτηρίζουν οι πλούσιες καμπύλες σε μηρούς και γοφούς, και
ίσως έχετε λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια απ΄ ότι θα θέλατε αυτό δεν είναι πάντα κακό,
αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές. Αποφύγετε να φορέσετε ένα φαρδύ παντελόνι,
νομίζοντας ότι έτσι θα καλύψετε τη μεγάλη σας περιφέρεια. Το μόνο που θα πετύχετε
είναι το αντίθετο!
Επιλέξτε παντελόνια ψηλοκάβαλα, που θα αναδείξουν τις καμπύλες σας ή ακόμα
παντελόνια που ανοίγουν ελαφρώς προς τα κάτω ή maxi φούστες κοντές μπροστά και μακριές πίσω, ώστε να εξισορροπούν τη σιλουέτα σας.
Extra tip: Όχι στα έντονα στρας, τρουκς και σχέδια που βρίσκονται στην περιφέρεια.
Θα σας προσθέσουν όγκο εκεί που θέλετε να τον αποφύγετε!
axladi_530_530
SECRET
Το πιο σημαντικό μυστικό για να ντύνεστε σωστά είναι να επιλέγετε ρούχα ανάλογα με τις ανάγκες του σωματότυπού σας. Μην διστάσετε να φορέσετε ακόμα και κάποια εκκεντρικά ρούχα αρκεί να τα συνδυάσετε σωστά ή να τα επιλέξετε στη σωστή απόχρωση ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σας. Μην απορρίπτετε τάσεις της μόδας και νέες γραμμές σε φορέματα, τοπ και παντελόνια αρκεί να αναγνωρίσετε τα δυνατά σημεία του κορμιού σας και να τονίσετε αυτά, «σβήνοντας» έτσι τις τυχόν – μικρές ή μεγάλες – ατέλειες. Celebrities όπως οι: Nτορέττα Παπαδημητρίου, Jennifer Lopez, Salma Ηayek, Rooney Mara και Michelle Williams, ντύνονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του σωματότυπού τους, καμουφλάροντας ατέλειες και καταφέρνοντας έτσι να αναδειχθούν όχι μόνο σε style icons αλλά και σε γυναίκες fitness – πρότυπα με αψεγάδιαστα κορμιά. Γιατί με τα σωστά ρούχα όλες μπορούμε να είμαστε τέλειες.
http://fashionaddicted.com.gr/

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Anna Wintour για το MET Ball που θα συζητηθούν


Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Anna Wintour για το MET Ball που θα συζητηθούν
Τον επόμενο μήνα, όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί το Met Ball, γνωστό και ως τα «Όσκαρ της μόδας». Μετά το περσινό, punk θέμα του event, η οικοδέσποινα της βραδιάς, Anna Wintour, αποφάσισε ότι θέλει κάτι ακόμα πιο «μεγάλο» για φέτος. Αφιερωμένο στον μεγάλο σχεδιαστή Charles James, του περασμένου αιώνα, το Met Ball του 2014 αναμένεται να είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και επίσημο. «Η Anna θέλει αποκλειστικότητα και υψηλή μόδα», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Conde Nast στο Hollywood Reporter, ξεκαθαρίζοντας ότι η Kim Kardashian θα είναι καλεσμένη του event.
Δεν είναι έκπληξη που η σιδηρά κυρία της μόδας θέλει ακόμα πιο εντυπωσιακές παρουσίες φέτος, αφού το Met Ball θα σηματοδοτήσει το reopening του διάσημου Costume Institution του Μητροπολιτικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης, το οποίο την περασμένη χρονιά ήταν κλειστό λόγω ανακαίνισης. Μάλιστα, στη νέα αυτή φάση του το τμήμα θα ονομαστεί Anna Wintour Costume Center, προς τιμήν της θρυλικής editor. Ως εκ τούτου, τα εισιτήρια για το event θα στοιχίζουν 25.000 δολάρια, ενώ οι καλεσμένοι θα πρέπει να ντυθούν σύμφωνα με το αυστηρό, επίσημο dress code.

 queen.gr


SNEAKERS: Μια από τις πιο hot τάσεις στα παπούτσια και πως να τη φορέσεις!


 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ
Από τα sporty Nikes μέχρι τα old-school slip-on, τα sneakers απολαμβάνουν τη μεγάλη στιγμή τους, κάνοντας την εμφάνισή τους ακόμα και σε runways της υψηλής ραπτικής, όπως της Chanel.

Η πανταχού παρουσία τους λοιπόν στα catwalks έδωσε το "πράσινο φως" και σε fashion editors, bloggers και ανθρώπους της μόδας γενικότερα να ενσωματώσουν το sporty αυτό κομμάτι στα καθημερινά τους looks. 
Mετάφραση: Τα sneakers δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο πια και για να είμαστε ειλικρινείς μας αρέσει πολύ η ιδέα! Γιατί όσο και αν εκτιμούμε ένα πανέμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνα, εκτιμούμε εξίσου και την άνεση. Η πρόκληση ωστόσο είναι να καταφέρεις να φορέσεις τα sneakers σου, δείχνοντας chic και όχι πρόχειρα ντυμένη.

tlife.gr