Translate & Read !

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στη 16 Athens exclusive designers week




16 Athens exclusive designers week πραγματοποιήθηκε εδώ και λίγες μέρες στο συνεδριακό κέντρο της εθνικής ασφαλιστικής. Εντυπωσιακά show, δημοσιογράφοι, bloggers, άνθρωποι της μόδας και το πιο fashion κοινό βρέθηκαν στο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού και εμείς σου μεταφέρουμε όσα άξιζαν την προσοχή μας.

· Η πρώτη μέρα ξεκινά με τις συλλογές των Vassilis Zoulias, του οίκου Rita Pateroni και φυσικά του Kathy Heyndels! Κατά την γνώμη μας, δεν θα μπορούσε να μην γίνει λόγος για τα τρια τελευταία και πιο εντυπωσιακά σόου της βραδιάς. Lila nova for underground με μια απόλυτα ελεύθερη, ξέγνοιαστη και ταυτόχρονα σέξι συλλογή και μοντέλα ξυπόλυτα με girly ύφος. Στην συνέχεια, Loukia Kyriakou for Underground, η νικήτρια της περσινής διοργάνωσης με τη νέα της συλλογή να έχει στοιχεία από αφρική και το σαφάρι λουκ να έχει προταγωνιστικό ρόλο. Για το τέλος της ημέρας, ο εκκεντρικός Απόστολος Μητρόπουλος με δημιουργίες κλασσικά επηρεασμένες από κόμικ και έντονα πριντς που εντυπωσίασαν το κοινό.
· Ημέρα δεύτερη και το σκηνικό όμοιο. Στην πασαρέλα της 16η AXDW αρχικά είδαμε τις δημιουργίες της Γιώτας και του Ιωάννη Κωνσταντίνου, του σχεδιαστικού διδύμου της Join Clothes. Εν συνεχεία, το brand name Stylianos και ύστερα την συλλογή των gather & fluf. Και για το τέλος και πάλι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από το brand ΣΟΜΦ που συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Athens Xclusive Designers Week και παρουσίασε σύνολα άνετα και με διαφορετικά πριντς πάνω κάτω. Τέλος, η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Athina Korda. Μοντέλα με κραγιόν κλίτερ και αέρινες δημιουργίες με γεωμετρικά σχέδια έκλεψαν τη παράσταση, ενώ η σχεδιάστρια διοργάνωσε και πάρτυ για όλους τους παρευρισκόμενους, στο μαγαζί shamone.
Το καλό έιναι με τις δημιουργίες όλων των υπολοίπων σχεδιαστών γεμίζουμε έμπνευση, καλαισθησία, αισθητική και αγάπη για τη μόδα.
xclusive1
xclusive2
xclusive3
 stayin.gr