Translate & Read !

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Jennifer Lopez: Aντιγράψτε το στυλ της



Μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στις καλύτερες δημιουργίες της Υψηλής Ραπτικής, από Gucci μέχρι Roberto Cavalli και Dolce & Gabbana, αλλά η Jennifer Lopez δηλώνει ότι παραμένει πάντα ηJenny from the Block. «Παίρνω αναφορές από την περιοχή που μεγάλωσα στο Bronx, όπως τα sneakers και οι φόρμες, και σε αυτά προσθέτω μια μοντέρνα πινελιά», λέει η πολυπράγμων JLO, η οποία σχεδίασε μια σειρά ρούχων για την Άνοιξη 2013 για την εταιρεία Kohls.
Πολύ λίγες φορές ο φακός την έχει πιάσει χωρίς τακούνια και τα χρυσά της σκουλαρίκια. «Λατρεύει κλασικά κομμάτια που διαθέτουν ένα twist, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα λεοπάρ print, μια ανοιχτή πλάτη, ή ένα σκίσιμο στο πλάι», λέει η Mariel Haenn, μια από τους στυλίστριες της.
Αν θέλετε να αντιγράψετε το σέξι στυλ της Lopez, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τρεις απαράβατους κανόνες.
αΔείξτε δέρμα – αλλά με μέτρο! Στις 6 Μαϊου η τραγουδίστρια του Live it Up έκανε εμφάνιση στο μεγάλο ετήσιο Met Gala με λεοπάρ βραδινή δημιουργία του Michael Kors, η οποία άφηνε εκτεθειμένη την πλάτη.
β.  Mix & Match Συνδυάστε φτηνά κομμάτια με ακριβές λεπτομέρειες. Η JLo αγαπάει το Topshop, αλλά ένα από τα αγαπημένα της κοσμήματα είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι 14 καρατίων εμπλουτισμένο με διαμάντια.
γ. Τολμήστε το contrast: Παρόλο που αγαπάει τα κλασικά κομμάτια που αποτελούν και τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας της, πολλές φορές μιξάρει τα χρώματα και τις υφές δημιουργώντας απρόσμενους συνδυασμούς.
peoplegreece.com

Chanel, Dior, Dolce & Gabbana: οι πρώτες φωτογραφίες των νέων καμπανιών κυκλοφόρησαν


Ενώ ακόμα ο δεύτερος μήνας του χειμώνα καλά καλά δεν έχει μπει οι μεγάλοι οίκοι άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να μας δίνουν μια πρώτη ιδέα από τις καμπάνιες της επόμενης σεζόν, που θα δούμε να φιλοξενούνται στα επόμενα τεύχη των περιοδικών μόδας.
Ο οίκος Mulberry, λοιπόν, επέλεξε και αυτήν τη νέα σεζόν τη Βρετανίδα it model Cara Delevingne, η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα φανταστικό tea party με ζώα διαφόρων μεγεθών. Πίσω από το φακό βρέθηκε και πάλι ο λάτρης του σουρεαλισμού Tim Walker και το αποτέλεσμα είναι καλοκαιρινό, χαρούμενο και με έναν τρόπο βρετανικά ρομαντικό.
Δεν είναι, όμως, μόνο ο Mulberry που άνοιξε τα χαρτιά του. Ο οίκος Dior άφησε μια φωτογραφία της νέα καμπάνιας να κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Stella Tenant δια χειρός Willy Vanderperre, ενώ στο maison Chanel οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Lindsey Wixson φιγουράρει σε αυτήν την πρώτη φωτογραφία.
Τέλος, στον Dolce & Gabbana την καμπάνια υπογράφει φωτογραφικά και πάλι το ιταλικό σχεδιαστικό δίδυμο. Τα στολισμένα κομμάτια πρωταγωνιστούν μαζί με έντονο κόκκινο, χαρακτηριστικό της εξωτικά σεξουαλικής Dolce & Gabbana collection, σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό ιταλικής εξοχής.





Πηγή: http://www.queen.gr/MODA/FASHION-NEWS/item/88301-chanel-dior-dolce-gabbana-oi-protes-fotografies-ton-neon-kampanion-kykloforisan#ixzz2pRYvLh2b