Translate & Read !

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Tony Bennett-Lady Gaga: Μαζί στην καμπάνια της H&M


Για τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του brand.
Φέτος το χειμώνα, η H&M πρωτοπορεί και συνεργάζεται με τον Tony Bennet και τηνLady Gaga για την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια.
Οι δύο κορυφαίοι σταρ θα εμφανιστούν στο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, ερμηνεύοντας ένα κομμάτι από το άλμπουμ τους Cheek to Cheek που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.Δύο γενιές ενώνονται σε ένα άλμπουμ αφιερωμένο στην τζαζ μουσική.  Η καμπάνια θα κάνει την παγκόσμια τηλεοπτική της πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ μια εκτεταμένη έκδοση του διαφημιστικού σποτ θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή τοποθεσίαhm.com.
Για μία ακόμη φορά, η μουσική και η μόδα συνεργάζονται και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό. Εξάλλου, η πορεία της Lady Gaga έχει αποδείξει πως δεν θεωρείται τυχαία fashion icon. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο η Lady Gaga εγκαινίασε το κεντρικό κατάστημα της H&M στην Times Square της Νέας Υόρκης, με τους fans της να συνωστίζονται έξω από το κατάστημα για μια ευκαιρία να συναντήσουν το είδωλό τους και να κάνουν τα ψώνια τους μαζί της. Ο Tony Bennett,ο οποίος διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές παγκοσμίως, έχει βραβευτεί 17 φορές με Grammy και έχει ανακηρυχθεί Kennedy Center Honoree και NEA Jazz Master. 
Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Tony Bennett και της Lady Gaga αντιπροσωπεύει τη συνεργασία ανάμεσα σε ένα σύγχρονο είδωλο και έναν από τους θρύλους της μουσικής.
jenny.gr

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ BECKHAM




Είναι από τα μεγαλύτερα style icons του πλανήτη, αφού κάθε του ενδυματολογική επιλογή γίνεται θέμα συζήτησης στα διεθνή media αλλά και στις γυναικείες παρέες. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον David Beckham στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της νέας συλλογής του με biker jackets, την οποία σχεδίασε για λογαριασμό γνωστής εταιρίας ρούχων.
«Η Victoria έχει κερδίσει το σεβασμό της βιομηχανίας της μόδας και πολλών σημαντικών ανθρώπων. Η δική μου ενασχόληση με τη μόδα είναι πολύ μικρότερη, και πραγματικά την απολαμβάνω, αλλά δεν έχω το χρόνο να κάνω κάτι τόσο μεγάλο όσο η Victoria» είπε σε δηλώσεις του ο David Beckham.


fthis.gr

Paris Fashion Week: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014



Τελείωσε και το ‘Paris Fashion Week’ για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2014 και ρίχνουμε ακόμη μια ματιά στα πιο κομψά στυλ που είδαμε. Αξίζει να ενημερώσουμε πως το 2014-2015 προβλέπετε να είναι μια από τις πιο μοντέρνες και στυλάτες χρονιές που είχαμε τα τελευταία 10 χρόνια. Φυσικά, μαζί με τα στυλάτα και μοντέρνα ρούχα που θα βλέπουμε πλέον στα καταστήματα θα αντικρίζουμε και τις ανάλογες τιμές.
Ami
Ami
APC
APC
Balenciaga
Balenciaga
Belstaff
Belstaff
Berluti
Berluti
Dior Homme
Dior Homme
Haider Ackerman
Haider Ackerman
Hermes
Hermes
Louis Vuitton
Louis Vuitton
Valentino
Valentino
homeboy.gr