Translate & Read !

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η νέα καμπάνια των ρολογιών OOZOO με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λαγιόπουλο




H νέα καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-14 του διάσημου Ολλανδικού brand ΟΟΖΟΟ, είναι μία από τις καλύτερες που έχουν κυκλοφορήσει φέτος. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ας τους δούμε αναλυτικά.
Ο πρώτος έχει να κάνει φυσικά με τη συλλογή των ρολογιών, τα οποία χαρακτηρίζει ένα άψογο cuttingedge design, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Ο δεύτερος αφορά στον Δημήτρη Λαγιόπουλο. Ο Έλληνας Θεός και style icon, αγαπημένος όλου του γυναικείου πληθυσμού, ανεξαρτήτως target group, ποζάρει στον φακό του Κώστα Αυγούλη, αναδεικνύοντας με την προσωπικότητά του τα ρολόγια, και η κοινότυπη φράση, «Hot as hell», παίρνει διαστάσεις επιδημίας.
Αποτέλεσμα μια σειρά από φωτογραφίες απίστευτης αισθητικής που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με background την Ελλάδα, που στάθηκε φυσικά η πηγή έμπνευσης του shooting, και πρωταγωνιστές τα μοναδικά χαρακτηριστικά της: ουρανός, γη, ήλιος και θάλασσα.

Οι τέσσερις δηλαδή βασικοί λόγοι που έχουν αναδείξει τη χώρα μας, στον απόλυτο προορισμό κάθε τουρίστα που προτιμάει την ποιότητα. Σύμμαχοι σε αυτό το project το styling των Ηλία Μιχαλόλια καιΧάρη Γκοτζαμανίδη και η εταιρεία παραγωγής Progressive που ανέλαβε την δημιουργία και τον σχεδιασμό της καμπάνιας.
Ο τρίτος απευθύνεται στους fashionistas που έχουν ήδη αποκτήσει ένα item από τη νέα συλλογή ρολογιών του brand OOZOO και δεν το αποχωρίζονται στιγμή.
Απαραίτητο όσο το κινητό τους τηλέφωνο, τροφοδοτούν συνεχώς με φωτογραφίες τα social media, από όλες τις στιγμές της καθημερινής και της βραδινής τους ζωής.
Έξοδοι για καφέ, dinner και clubbing, χαλαρές βόλτες στο κέντρο της πόλης, αποδράσεις σε κοντινές παραλίες για λίγη ηρεμία, κοιτώντας τη θάλασσα. Συνδετικός κρίκος όλων αυτών, φυσικά ένα ρολόιOOZOO, που διακοσμεί τον καρπό τους, ανεβάζοντάς τους level στο κεφάλαιο στυλ.

Ναι, η μεγάλη και άκρως εντυπωσιακή ποικιλία των ρολογιών, σε χρώματα και σχέδια ικανά να καλύψουν και τα γούστα των πιο απαιτητικών, και οι προσιτές τιμές τους, τους έχουν κάνει να αποκτήσουν ήδη πολλά και να τα συνδυάζουν με τη φθινοπωρινή/χειμερινή γκαρνταρόμπα τους, τόσο τις πρωινές, όσο και τις βραδινές ώρες.
Το παγκόσμιο trend είναι εδώ. Εσείς πότε θα το υιοθετήσετε;
Τα ρολόγια ΟΟΖΟΟ διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και στις ομώνυμες boutique:
Αθήνα, Βουλής 22, 210. 3220067


peoplegreece.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τα cozy looks της Sarah Jessica Parker



Στη Νέα Υόρκη το κρύο είναι τσουχτερό. Ωστόσο η διάσημη ηθοποιός Sarah Jessica Parker δεν σταματάει τις βόλτες με τα παιδιά της αλλά και μόνη της. 
Είναι στην κορυφή των πιο στιλάτων γυναικών του Hollywood. Βέβαια κάποιες φορές ο φακός των paparazzi την έχει απαθανατίσει κάπως απεριποίητη. Φυσικά και δεν μπορεί να την κατηγορήσει κάποιος, άλλωστε δεν μπορεί να έχει την ίδια διάθεση κάθε μέρα.
Οι κύριες επιλογές της είναι δερμάτινο jacket, φουσκωτό μπουφάν, τζιν παντελόνια και ankle boots. Ανάλογα με το κρύο επιλέγει το cozy look που αρμόζει και κυκλοφορεί στους δρόμους του Manhattan.


jenny.gr



Rihanna for Balmain




Από το River Island στον οίκο Balmain, η Rihanna πήρε φόρα στον κόσμο της μόδας και δεν την σταματά κανεις. Η τραγουδίστρια ανακοινώθηκε πως θα είναι το πρόσωπο του οίκου Balmain για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2014.
Η διαφημιστική καμπάνια, φωτογραφήθηκε από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

O Γάλλος σχεδιαστής Christian Louboutin εμπνέεται από τις γιορτινές μέρες και μας παρουσιάζει τρία κλασσικά μοντέλα Louboutin από σατέν ύφασμα!









O Γάλλος σχεδιαστής Christian Louboutin εμπνέεται για τις γιορτινές ημέρες από το σύμβολο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, τα πυροτεχνήματα, λανσάροντας μια νέα ιδιαίτερη συλλογή παπουτσιών με το όνομα «Firework», διαθέσιμη για το κοινό την παραμονή των Χριστουγέννων.



Η σειρά συντίθεται από τρία κλασσικά μοντέλα Louboutin από σατέν ύφασμα τα οποία μαρτυρούν την εξαιρετική μαεστρία διαφόρων καλλιτεχνών ανά τον κόσμο: Κεντημένα στο χέρι στην Ινδία, κομμένα στη Γαλλία, σχεδιασμένα στην Ιταλία. http://woman.in.gr



Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τρία: μαύρο ανθρακί με πλούσιες ασημένιες λεπτομέρειες, φούξια και σκούρο γαλαζοπράσινο με πολύχρωμες χάντρες.



Ποια θα μπορούσε να τους αντισταθεί; 


eirinika.gr

Louis Vuitton: Η C.Deneuve, η S. Coppola & η Caroline de Maigret στην καμπάνια του για την άνοιξη 2014





Για την καμπάνια της τελευταίας συλλογής του Marc Jacobs για της Louis Vuitton, Spring 2014 o οίκος επιστρατεύει έξι από τις μούσες του, συμπεριλαμβανομένων των Catherine Deneuve, Sofia Coppola, Gisele Bündchen, Fan Bingbing, Caroline de Maigret και Edie Campbell (οι εικόνες της Deneuve, της Coppola και της de Maigret είναι οι πρώτες που θα κυκλοφορήσουν), όπως αναφέρει το WWD.

Ο Steven Meisel τις απαθανατίζει στη Νέα Υόρκη για μια σειρά από υποβλητικές εικόνες. Τα μαύρα, φτερωτά looks από  show του για την άνοιξη, φαίνεται πως είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για την καμπάνια. Πάρε μια γεύση...

/


/

tlife.gr