Translate & Read !

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Το ζεύγος Beckham στο εξώφυλλο της Vogue




Η χριστουγεννιάτικη Vogue φιλοξενεί στο εξώφυλλό της το ζεύγος Beckham. Η Victoria μιλάει για τις δυσκολίες που έχει περάσει ο γάμος τους αλλά και για το πόσο δεμένοι είναι με τα τέσσερα παιδιά τους. Η φωτογράφηση στο γαλλικό περιοδικό είναι τρυφερή και ερωτική. Η Victoria εμφανίζεται με ένα πράσινο φόρεμα και ο David με ένα σμόκινγκ. Φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ!



Ποια σειρά βλέπουν τώρα οι fashionistas;




Πρόκειται για τη σειρά Revenge, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Αμερικάνικη τηλεόραση που έκανε την εμφάνισή της το Φθινόπωρο του 2011, η οποία συνδυάζει δράμα, φαντασία, πλούτο, εκδίκηση, δεξιώσεις και όλα αυτά στην μοναδική τοποθεσία των Χαμπτονς.

Ο λόγος που μας τράβηξε την προσοχή είναι οι όμορφοι και ταυτόχρονα καλοντυμένοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά. Η πληθώρα των κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στα Χάμπτονς έχουν ως αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε σε κάθε επεισόδιο μοναδικά ντυσίματα, πολυτελή αξεσουάρ, περιποιημένα και μεγαλοπρεπή χτενίσματα που μας κάνουν να μην χορταίνουμε αυτό που βλέπουμε. Οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες Emily Van Camp και Madeleine Stowe δεν χάνουν την ευκαιρία να μας εκπλήσσουν σε κάθε τους εμφάνιση με ρούχα σχεδιασμένα από την Jill M. Ohanneson. Μοναδικό στυλ, φορέματα που όλες μας θα θέλαμε να φορέσουμε συνδυασμένα αρμονικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από την Emily Van Camp και την εκδίκηση που προσπαθεί να πάρει από τους ανθρώπους που σκότωσαν τον πατέρα της άδικα, μέσα στους οποίους είναι και η Madeleine Stowe, βασικός χαρακτήρας της σειράς πίσω από κάθε δολοπλοκία. Φυσικά, όλα αυτά συνδυάζονται με τους έρωτες και τα πάθη που χτυπούν κάθε τόσο την πόρτα της πρωταγωνίστριας περιπλέκοντας τα συναισθήματα της, έχοντας βέβαια το καλύτερο καμουφλαζ στις σατανικές της ενέργειες, την πλούσια ζωή και τις γνωριμίες της με την υψηλή κοινωνία.


10 τάσεις στην ανδρική μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2013-14!




Κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή μόδα για τους άντρες ως βαρετή ή "κλασσική"! Η φετινή σεζόν του χειμώνα έχει ήδη επηρεάσει τις βιτρίνες της αγοράς... με τα καρό πουλόβερ, τα γκρι ζιβάγκο, τα ριγέ σακάκια και τα μπουφάν "μπέιζμπολ" να κινούν τα "νήματα" της μόδας. Τα ανδρικά trends επιστρέφουν στη δεκαετία του ‘40 και οι σκούρες αποχρώσεις των jackets σίγουρα θα "κλέψουν" την προσοχή του ωραίου φύλου. Παρακάτω θα συναντήσετε τις 10 κυρίαρχες τάσεις για τους άντρες μέσα στη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-14.


Πουλόβερ με καρό... από άλλες δεκαετίες


Εδώ και χρόνια, οι άντρες στο εξωτερικό έχουν "αγκαλιάσει" τα πουλόβερ με σχέδια νιφάδων χιονιού ή καρό και ρίγες. Πολλοί τα χαρακτηρίζουν γραφικά, αλλά οι σχεδιαστές έχουν αντίθετη άποψη! Πιο συγκεκριμένα, τα καρό λεπτά πουλοβεράκια προτιμηθούν κατά κόρον, με τους άντρες να τα συνδυάζουν με τζιν ή καφέ παντελόνια.


Κομψά ζιβάγκο για κάθε περίσταση


"Όχι", τα ζιβάγκο δεν παραπέμπουν πια, ούτε σε καθηγητές γεωγραφίας, ούτε σε αριστοκράτες που κρατούν δερματόδετα βιβλία. Καθώς οδεύουμε προς τους κρύους μήνες, πρωταγωνιστούν στην αγορά, αφού φοριούνται εύκολα κάτω από το κουστούμι ή το παλτό. Συνδυάστε τα με ένα ζεστό κασκόλ... και βρεθείτε στο κέντρο της μόδας.


Σκούρο γκρι: Η απόλυτη τάση της μόδας


Οι βιτρίνες γεμίζουν με σκούρα γκρι πουκάμισα, σακάκια και πουλόβερ! Είτε για μια βόλτα το Σαββατοκύριακο, είτε για το γραφείο, τα γκρι σύνολα συνδυάζονται άψογα με καφέ ή βαθύ κόκκινες αποχρώσεις, ακόμα και εάν πρόκειται για μάλλινες ζακέτες. Εναλλακτικά, προτιμήστε το "κλασσικό" λευκό πουκάμισο και "απογειώστε" το στυλ σας.


Μπουφάν "μπέιζμπολ" για έξτρα άνεση


Τα γνωστά και ως αθλητικά τζάκετ μπαίνουν δυναμικά στη φετινή σεζόν, με τα περισσότερα να έχουν μπαλώματα στους αγκώνες και σουέτ λεπτομέρειες. Η τάση των μπουφάν "μπέιζμπολ" ξεκίνησε από τις περσινές συναυλίες και τα αθλητικά μπουφάν με κροκό δέρμα. Είναι ιδανικά για κάθε τύπο σώματος και προσφέρουν αρκετή άνεση, αρκεί να κλείσετε απλά το φερμουάρ...


Μπορντό χρώμα για φέτος το χειμώνα


Το φούξια και μουσταρδί χρώμα τράβηξε την προσοχή των σχεδιαστών... αλλά το χρώμα που κυριάρχησε στην Ευρώπη ήταν το μπορντό! Η πλειοψηφία των αντρών έχει ήδη γεμίσει τη ντουλάπα με μπορντό παντελόνια και "βελούδινα" γιλέκα σε βαθιά κόκκινη απόχρωση. Ειδικά, ο Alexander McQueen και ο οίκος Prada επικεντρώθηκαν στο σκούρο "κερασί" σύνολο για το γραφείο.


Ριγέ κουστούμια ή σακάκια με μαλακή υφή για το γραφείο


Τα ριγέ μαύρα κουστούμια πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες της Dolce & Gabbana και παρουσιάστηκαν ως η απόλυτη πρόταση για τα επαγγελματικά meetings. Μη διστάσετε να αγοράσετε σακάκια με λεπτή ρίγα ή ακόμα και με μαλακή υφή. Τα τελευταία έχουν αποδείξει ότι προσφέρουν ένα αρρενωπό στυλ στον άντρα, καθώς μοιάζουν με κουστούμια της δεκαετίας του 1930.


Υπερμεγέθη πουλόβερ, παλτό και πουκάμισα


Ο χειμώνας είναι ιδανικός για oversized πουλόβερ, παλτό και πουκάμισα. Η σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 13-14 επιστρέφει, με τη Louis Vuitton και τα Valentino να παρουσιάζουν υπερμεγέθη κομμάτια... που φοριούνται πάνω από slim παντελόνια για αντίθεση. Φέτος, μην ξαφνιαστείτε, εάν δείτε ρούχα με έναν πιο κολεγιακό χαρακτήρα, ειδικά όταν πρόκειται για κομμάτια με την υπογραφή Tommy Hilfiger.


Μπλε: Το "κλασσικό" αντρικό χρώμα


Δεν είναι μυστικό. Το μπλε θεωρείται το αγαπημένο χρώμα των αντρών... και φέτος γίνεται ένα από τα trends της μόδας. Ειδικά το μπλε ηλεκτρίκ, το ναυτικό ή το μπλε κοβάλτιο χαρίζουν χρώμα στα δερμάτινα μπουφάν, τις καμπαρντίνες και τα μπλουζάκια Polo. Δοκιμάστε τις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και μη διστάσετε να πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς.


Πλεκτά πουλόβερ της "γιαγιάς"


Πρόκειται για τα πλεκτά χοντρά πουλόβερ που προσφέρουν ζεστασιά και άνεση. Τα περισσότερα έχουν αντικατασταθεί με πιο μαλακά υφάσματα, τα οποία βρίσκονται σε άσπρο, πράσινο ή γκρι χρώμα. Μπορεί να έχουν παραδοσιακές ρίζες, αλλά σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά.


Τα ορειβατικά μποτάκια είναι in fashion


Οι περισσότεροι άντρες τα φορούν και νιώθουν ότι θα κατακτήσουν το Έβερεστ! Φέτος, τα ορειβατικά μποτάκια έχουν την τιμητική τους, όχι μόνο όταν πρόκειται για μια βόλτα στο βουνό, αλλά και μέσα στην πόλη. Συνοδεύονται άψογα με μάλλινους σκούφους και μπουφάν με γούνινες λεπτομέρειες στην κουκούλα.


πηγή: entertv.gr

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Tα In & OUT της μόδας για εσάς φέτος !



Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να δέσετε το κασκόλ σας; Ποιο είδος καπέλου ή σκούφου πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία για να μην υποπέσετε σε στιλιστικό ατόπημα; Πώς θα φροντίσετε τα δερμάτινα ρούχα σας και ποιο είδος παλτού θα φορεθεί φέτος; Συγκεντρώνουμε τα «πρέπει» και τα «μη» του χειμώνα για κομψές ανδρικές εμφανίσεις.
*Τα καπέλα Όταν τα κρύα πιάσουν για τα καλά, αντισταθείτε στην παρόρμηση να φορέσετε εκείνο τον αστείο σκούφο με τα αυτάκια τάρανδου, που παραπέμπουν σε μαθητή λυκείου. Υπάρχουν λύσεις που μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι σας ζεστό και το στιλ σας «ακλόνητο».
Do: Δοκιμάστε την απλή λύση των σκούφων του σκι, ή για περισσότερο στιλ, «ψηφίστε» μια μοντέρνα τραγιάσκα ή τα κλασικά ανδροπρεπή καπέλα τύπου fedora. Don't: Αποφύγετε τα σκουφάκια με «αυτιά», τα καπέλα pom-pom και εν γένει τους «αστείους» σκούφους.

*Δερμάτινα ρούχα Πάντα κλασικά και στιλάτα, τα δερμάτινα αξεσουάρ, όπως μπουφάν και παπούτσια, δίνουν πόντους φινέτσας στον άνδρα, αρκεί να είναι... περιποιημένα. Do: Φορέστε δερμάτινα, αλλά φροντίστε τα. Χρησιμοποιήστε ειδικά spray για να διατηρείτε την υγρασία του δέρματος στα σωστά επίπεδα. Αν βραχούν τα δερμάτινα παπούτσια σας, φροντίστε να τα στεγνώσετε γρήγορα και με ένα υγρό πανάκι αφαιρέστε τα λευκά στίγματα και τις γραμμές που τείνουν να σχηματιστούν. Αν έχουν ήδη σχηματιστεί, ένα πέρασμα με μίγμα νερού και λευκού ξιδιού σε ίσες δόσεις θα έχει αποτέλεσμα. Όσο για τα σουέντ υφάσματα, χρησιμοποιήστε εύπλαστη γομολάστιχα ή μια οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσετε στίγματα και να διατηρήσετε την σωστή υφή. Don't: Αποφύγετε τα φτηνά δερμάτινα, καθώς και να τα τοποθετείτε κοντά σε πηγές θερμότητας ή αλμυρό νερό.

*Το ζεστό γιλέκο Τα αμάνικα γιλέκα από πολυεστέρα θα φορεθούν ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν, κρατώντας ζεστό τον ανδρικό κορμό, απλά χρειάζεται προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες. Do: Συνδυάστε το σωστό γιλέκο με το σωστό πουλόβερ. Αν το πουλόβερ είναι «χοντρό», προτιμήστε ένα αντίστοιχα «χοντρό» γιλέκο, ενώ αν η μπλούζα ή το πουκάμισο είναι λεπτά, προτιμήστε λεπτό γιλέκο που θα κρατήσει την εμφάνισή σας σε κομψή γραμμή. Don't: Μην φοράτε υπερβολικά ογκώδη γιλέκα ή υπερβολικά χοντρά πουλόβερ, ιδιαίτερα τα «ρετρό» πλεκτά πουλόβερ με τους ταράνδους και τις χιονονιφάδες που έκαναν θραύση την τελευταία χρονιά.
*Κασκόλ και scarves
Αποτελούν ένα εκ των ων ουκ άνευ αξεσουάρ κάθε χειμερινής εμφάνισης σε καθημερινή βάση και είναι από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» για έναν άνδρα ώστε να κάνει πιο κομψό ένα casual ντύσιμο και να προσθέσει την «πινελιά» που ξεχωρίζει. Do: Μάθετε να δένετε τα κασκόλ και τα φουλάρια σας. Υπάρχουν αρκετοί κομψοί τρόποι να το κάνετε. Δείτε στο παραπάνω video επτά από αυτούς και επιλέξτε ανάλογα με το κασκόλ ή το μαντήλι σας. Don't: Αποφύγετε την μέθοδο «πετάω απλώς την μία άκρη του κασκόλ πίσω από τον ώμο», καθώς το οπτικό αποτέλεσμα φαίνεται μάλλον πρόχειρο.
*Πανωφόρια Ζεστός κορμός, ναι. Τεράστιος όγκος, όμως, όχι. Τι μπουφάν ή παλτό να επιλέξετε φέτος; Do: Προτιμήστε τα κομψά, και όχι παραφουσκωμένα μπουφάν/jackets/παλτά, όπως τα μάλλινα ή τα tweed. Δημιουργήστε στρώσεις για να κρατηθείτε ζεστοί - ήτοι μπλουζάκι, πουλόβερ, γιλέκο, μπουφάν ή όσα από τα παραπάνω χρειάζεστε ανάλογα με την θερμοκρασία. Don't: Μην επενδύετε σε ένα (αλλά τεράστιο) μπουφάν.
*Η μόδα στις μπότες Όταν έρθει η ώρα να φορέσουμε τις μπότες μας, οι πιο «προχωρημένες» βιτρίνες θα προτείνουν τις γνωστές UGG boots που έχουν κατακτήσει τα γυναικεία πόδια, στις ανδρικές τους εκδοχές. Είναι όμως «ριψοκίνδυνη» στυλιστική επιλογή; Don't: Αποφύγετε μια τέτοια επένδυση αν δεν μπορείτε να την «αναδείξετε» - οι συγκεκριμένες μπότες έχουν συνδυαστεί στην καταναλωτική συνείδηση με «θηλυκή» εικόνα. Do: Προτιμήστε τα πιο κλασικά μποτάκια και τις μπότες που είναι πιο οικονομικές και αρκετά στιβαρές, όπως αυτές εδώ ή εδώ.
in2life.gr

Μαθήματα στυλ από την Coco



O Karl Lagerfeld, επιδιώκοντας να δώσει πνοή για ακόμα μία φορά στο περιπετειώδες και αμφιλεγόμενο παρελθόν της Coco Chanel, σκηνοθέτησε μία νέα ταινία που φέρει την ονομασία  "The Return".

Όπως προμηνύει και ο ίδιος ο τίτλος, το φιλμ αφορά την επιστροφή της ξακουστής σχεδιάστριας στην haute couture σκηνή το 1954, με την πρώτη της collection στη θρυλική - πλαισιωμένη από καθρέφτες - σκάλα στο ατελιέ της στη Rue Cambon, ύστερα από την πολυετή αποχή της από τη βιομηχανία.



Τον τιμητικό ρόλο της Coco Chanel εξασφάλισε για φέτος η Βρετανίδα Geraldine Chaplin. "Μπορεί να υποδυθεί την οποιαδήποτε γυναίκα, από τη γλυκιά μέχρι τη μοχθηρή" δηλώνει ο Karl Lagerfeld o oποίος στο υπόλοιπο καστ προσέθεσε ονόματα όπως Rupert Everett, Anna Mouglalis, Arielle Dombasle, Kati Nescher, Vincent Darré καθώς και ορισμένες από τις τωρινές μοδίστρες του Γαλλικού οίκου. "Είναι αρκετά αστείο να βλέπεις τους συνεργάτες σου με φορέματα βγαλμένα από τα '50s." αναφέρει ο ίδιος.


Η πρεμιέρα του film θα πραγματοποιηθεί στο Τέξας στις 10 Δεκεμβρίου παράλληλα με την capsule συλλογή του Karl Lagerfeld Métiers d'Art 2013/14 Paris-Dallas, ενώ θα μεταδοθεί και στο επίσημο siteτου οίκου Chanel.

πηγή: marieclaire.gr

Tέλος στο καρό του Burberry;





Τα Burberry στην Κίνα πουλάνε περισσότερο κι από τα Louis Vuitton. Και οι ντόποιοι παραγωγοί (φυσικά) τα αντιγράφουν. Ωστόσο οι κινίζικες αρχές φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να προστατέψουν τα δικαιώματα του βρετανικού κολοσσού στο καρό τους.

Η Κίνα αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων της Βρετανικής επιχείρησης με την αγορά της Ασίας να αντιπροσωπεύει το 37 τοις εκατό των εσόδων λιανικής και χονδρικής το 2012. Συνεπώς, εάν η απόφαση του Γραφείου Εμπορικού Σημάτων της Κίνας εφαρμοστεί, οι απώλειες του Burberry θα είναι κάτι περισσότερο από αξιοσημείωτες.

Το «Βurberry καρό» όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται από την πρωτοεμφάνισή του το 1920 μέχρι σήμερα, έχει εξασφαλίσει στο Βρετανικό οίκο την ανοδική του πορεία στην Εγγλέζικη haute couture σκηνή, με όλες τις αναγνωρίσιμες fashionista να παραμένουν πιστές στις ταρτάν δημιουργίες και τα κέρδη του να αγγίζουν για πρώτη φορά, το 2013, τις 1 δισεκατομμύριο λίρες.

«Ο οίκος Burberry έκανε έφεση για τη διασφάλιση του καρό trademark, το οποίο διακινδυνεύει από τις πρόσφατες αποφάσεις του Γραφείου Εμπορικών Σημάτων της Κίνας» δηλώνει εκπρόσωπος του Βρετανικού brand.

«Το καρό συνεχίζει να αποτελεί εμπορικό σήμα που ανήκει αποκλειστικά στον Burberry και καμία άλλη εταιρία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σήμα χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση. Παίρνουμε πάντα τις πιο ισχυρές και άμεσες αποφάσεις ενάντια σε εκείνους που χρησιμοποιούν το σήμα κατατεθέν του οίκου παράνομα», προσθέτοντας «Ως μία παγκόσμια, πολυτελής μάρκα, ο Burberry θεωρεί την προστασία των εμπορικών σημάτων του ζωτική για την 'υγεία' της επιχείρησης και του brand. Είμαστε αισιόδοξοι πως η έφεση θα αποδειχθεί επιτυχής».

Η Lady Gaga είναι η νέα μούσα του Οίκου Versace




Μπορεί η Lady Gaga να μας έχει συνηθίσει σε περίεργες έως κιτς εμφανίσεις, όμως πλέον η ίδια συνεργάζεται με τον Οίκο Versace, αφήνοντας ελπίδες ότι η εμφάνισή της θα αλλάξει πλήρως!
 
Ο διάσημος Οίκος ανακοίνωσε το Σάββατο τη συνεργασία του με την Lady Gaga για την καλοκαιρινή συλλογή του 2014.
 
Μάλιστα, η Lady Gaga φωτογραφήθηκε από τους γνωστούς φωτογράφους Mert and Marcus για την καμπάνια του Οίκου ποζάροντας σαν άλλη Donatella Versace.
 
Η νεαρή σταρ είναι φίλη της ισχυρής γυναίκας του Οίκου Versace και έχει συμπεριλάβει στο νέο της άλμπουμ ARTPOP ένα τραγούδι με τίτλο Donatella για να την ευχαριστήσει για όσα έχει κάνει για εκείνη.
πηγή:ant1iwo.com

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Tο στυλ που δουλεύει για εσένα..


Η καινούργια σου δουλειά απαιτεί να κάνεις αλλαγή στην εμφάνισή σου, για να εμπνέεις εμπιστοσύνη στα επαγγελματικά ραντεβού και αξιοπιστία στους ανωτέρους σου. Τσέκαρε πώς θα τα καταφέρεις.


Αν είσαι από τους τύπους που πάντα τους ενδιέφερε η μόδα, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να ταιριάξουν σωστά τα ρούχα τους, σκέψου ότι το κίνητρο για αλλαγή στο στυλ σου θα μπορούσε να ήταν μία νέα θέση εργασίας. Πάρε, για παράδειγμα, τον Αγγελο, που για οκτώ χρόνια δούλευε σε εταιρείες τεχνολογίας και δεν τον απασχόλησε ποτέ το πώς θα ντυθεί - ντυνόταν με φούτερ, τζιν και sneakers ή σκουρόχρωμο τζιν με σακάκι για πιο επίσημη εμφάνιση. Στο γραφείο συνήθιζε να φοράει τζιν και sneakers, όπως άλλωστε οι περισσότεροι συνάδελφοί του. Αργότερα, όμως, που έπιασε δουλειά σε ένα πολύ γνωστό website και πήρε προαγωγή ένιωθε άβολα, γιατί οι νέοι του συνάδελφοι ντύνονταν πολύ καλύτερα και αναγκάστηκε να συμβαδίσει μαζί τους. Πλέον, μπορείς να πεις ότι έχει κάνει στροφή 180 μοιρών - ασχολείται περισσότερο με την εμφάνισή του. Παίρνει το μετρό για να πάει στη δουλειά του και περπατάει δέκα λεπτά μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Στην ντουλάπα του υπήρχαν ήδη τα βασικά κομμάτια (τζιν, blazer, παντελόνια, κ.λπ.), μόνο που δυσκολευόταν να τα συνδυάσει, με αποτέλεσμα να διστάζει να τα φορέσει ή να ντύνεται συνεχώς με τα ίδια. Μάθε πώς μπορείς να κάνεις την εμφάνισή σου πιο επίσημη, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις την άνεση. Αλλαξε τον τρόπο ντυσίματός σου και βγες κερδισμένος σε όλους τους τομείς, επαγγελματικούς και μη.
Στυλ για Προαγωγή
Φτιάξε το στυλ σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Αν η δουλειά σου απαιτεί καθημερινές συναντήσεις με πελάτες και δεν αισθάνεσαι άνετα με γραβάτα, προτίμησε ένα κοστούμι με πουκάμισο και τα αγαπημένα σου wingtips. Πείσε για τις επαγγελματικές σου προθέσεις, με γνώμονα την άνεση.
Ελαστική Εργασία
Ενα σκούρο κοστούμι σου δίνει επαγγελματικό κύρος. Αν το επιλέξεις να έχει ύφασμα με λίγη ελαστάνη, θα σου εξασφαλίσει άνετες κινήσεις και δεν θα τσαλακώνεται εύκολα. 
 Φόρεσε Πουκάμισο με Χρώμα 
Ενα πουκάμισο με έντονο χρώμα θα απογειώσει το κοστούμι σου, ακόμα και χωρίς γραβάτα, άσε που δίνει έναν αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Υπάρχουν πουκάμισα που δεν τσαλακώνουν, για να παραμείνεις αψεγάδιαστος ακόμα κι όταν βγάλεις το σακάκι σου.
Φτάσε στα Ακρα 
Η νέα καινοτομία είναι τα καλά παπούτσια, όπως τα wingtips, με αθλητικές σόλες. Ετσι συνδυάζεις την επίσημη εμφάνιση με  ξεκούραστο περπάτημα.

Επίσημη Ανεση
Βρες την ισορροπία ανάμεσα στο αυστηρό επαγγελματικό ντύσιμο και το άνετο καθημερινό στυλ. Συνδύασε το παντελόνι σου με πουκάμισο κι ένα μάλλινο μπουφάν ή ζακέτα. Το κλειδί είναι να εφαρμόζει σωστά πάνω σου.
Χρησιμοποίησε ευέλικτα επίπεδα 
Για casual ντύσιμο, φόρεσε πάνω από το T-shirt ένα jacket. Μπορείς όμως να το κάνεις πιο επίσημο αν το φορέσεις πάνω από πουκάμισο και γραβάτα.
Μεγάλες ιδέες 
Ακολούθησε αυτήν την αρχή: όσο μεγαλύτερα είναι τα καρό ή οι ρίγες σε ένα πουκάμισο τόσο πιο casual είναι.
Τέντωσε τα πόδια σου 
Υπάρχουν παντελόνια με ελαστικές ίνες, που τα κάνουν ιδανικά για μετακινήσεις και ταξίδια.
Φόρεσε τα σωστά 
Τα καστόρινα wingtips όχι μόνο ισορροπούν το μοντέρνο με το παραδοσιακό, αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο άνετα με τα αθλητικά παπούτσια που φοράς στο γυμναστήριο.
Μη σου ξεφύγει Λεπτό
Ενα κλασικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι κάνει το ντύσιμο να φαίνεται καλύτερο. Αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα καλό, φρόντισε να αποκτήσεις. Η επένδυση αξίζει.
πηγή: menshealth.gr


Είστε λάτρης του Vintage; Δείτε πιο τέλεια online καταστήματα



Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τα vintage ρούχα και μάλιστα είναι σε θέση να τα υποστηρίζουν και άψογα τότε αυτό το άρθρο σας αφορά πολύ. Δείτε τα πιο σημαντικά vintage καταστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν απίθανα κομμάτια.
Its Vintage Darling: Ξεκίνησε το 2006 και διαθέτει από παπούτσια και φορέματα σχεδιαστών μέχρι και ρούχα για το σπίτι. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αγορά είναι επιλεκτική το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει επίσης μια προσωπική υπηρεσία αγορών. (itsvintagedarling.com)
Devoted 2 Vintage: Τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το κατάστημα εργάζονται ακούραστα προκειμένου να βρουν εκείνα τα ρετρό κομμάτια- σε εβδομαδιαία βάση- ώστε να έχετε πάντα κάτι καινούργιο να δείτε. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και μπορείτε να κερδίσετε 10 πόντους ανταμοιβής για κάθε 1 λίρα που ξοδεύετε, όπου οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές αγορές. (devoted2vintage.co.uk)
Beyond Retro: Είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη ακούσει για αυτό το κατάστημα. Ξεκίνησε σε ένα παλιό- εγκαταλελειμμένο γαλακτοκομείο στο Ανατολικό Λονδίνο και τώρα είναι παντού από το Soho και το Μπράιτον μέχρι και τη Σουηδία . (beyondretro.com)
Red Hat Νο Knickers: Αυτό που θα σας αρέσει σε αυτό το online κατάστημα είναι οι ξεκάθαρες φωτογραφίες του αλλά και οι λεπτομέρειες που προσφέρει ως προς τα μεγέθη. Θα ξέρετε ακριβώς τι παίρνετε όταν το παραγγείλετε, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας. (redhatnoknickers.co.uk)
VVV: Ξεκίνησε το 2009 σαν χόμπι του μουσικού VV Brown. Αυτή την στιγμή θεωρείτε ένα από τα κορυφαία καταστήματα σε όλο τον κόσμο και αναζητά νέα ταλέντα στο χώρο της μόδας. (vvvintage.com)
πηγή:queen.gr