Translate & Read !

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Brit Awards 2014: Τι φόρεσαν οι stars;




    Παρά το ψυχρό κλίμα του Φεβρουαρίου,οι επώνυμες που περπάτησαν το κόκκινο χαλί των βραβείων Brit Awards δεν έδειξαν να ενοχλούνται. Xθες  βράδυ στο Ο2 Αrena του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε ο μουσικός θεσμός και συγκέντρωσε όλη την Α list της μουσικής βιομηχανίας. 
    Το κόκκινο χαλί αποδείχθηκε τυπικά λαμπερή υπόθεση με τη Rita Ora με κίτρινο Prada φόρεμα,  Lily Allen και τη Rosie Huntington Whiteley να επιλέγουν και οι δύο παγιέτες. Ας δούμε όμως όλες τις εμφανίσεις στο red carpet...



    /
    Rita Ora φόρεσε μια κίτρινη τουαλέτα Prada κεντημένη με κρύσταλλα.



    /
    Η Kylie Minogue επέλεξε ένα δερμάτινο φόρεμα William Wilde.



    /
    Η Daisy Lowe φόρεσε ένα μαύρο maxi φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στο πλάι, Sister by Sibling.



    /
    Η Rosie Huntington-Whiteley φόρεσε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα κεντημένο με παγιέτες Saint Laurent και το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.



    /
    Η Pixie Lott επέλεξε ένα λευκό DKNY φόρεμα και το συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνες γόβες.



    /
    Lily Allen φόρεσε ένα 1965 Norrell φόρεμα σε navy blue απόχρωση, ολοκέντητο με παγιέτες.



    /
    Η Sophie Ellis-Bextor εμφανίστηκε με ένα 1969 Cardin couture φόρεμα από τον WilliamVintage.
    tlife.gr

    H Beyonce στα Brit Αwards με δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos!




      Η super star Beyonce επέλεξε για την πρώτη και μοναδική της εμφάνιση για πρώτη φορά στα Brit Αwards δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos. 



      Mια κρυστάλλινη δημιουργία κεντημένη με 400,000 κρύσταλλα swarovski στο χρώμα του blue zirgon.



      Eρμηνεύοντας την νέα επιτυχία της, XO ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο για ακόμα μια φορά έντυσαν την pop diva σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της καριέρας της...
      tlife.gr

      Rihanna: Η superstar σύντομα με το δικό της fashion label


      Rihanna: Η superstar σύντομα με το δικό της fashion label
      Η Rihanna μίλησε στην αμερικανική Vogue για την επιθυμία της, σύντομα, να λανσάρει το προσωπικό της fashion label. «(Η επιτυχία μου) δεν οφείλεται μόνο στην φωνή μου. Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερο ταλέντο από το δικό μου, όσον αφορά το τραγούδι. Μεγαλύτερες φωνές. Αλλά το κοινό θέλει να ξέρει ποιος είσαι. Η μόδα είναι σαφής αναφορά, ένας τρόπος να εκφράσεις την συμπεριφορά και την διάθεσή σου», είπε η superastar.
      Η Rihanna έχει σχεδιάσει συλλογές για δύο labels μέχρι στιγμής- για τα Emporio Armani Underwear and Armani Jeans το 2011, αλλά και για τα River Island. Ακόμα, είναι το πρόσωπο του οίκου Balmain, ενώ fans της έχουν δηλώσει σχεδιαστές όπως οι Tom Ford και Alexander Wang.



      Πηγή:http://www.queen.gr/MODA/FASHION-NEWS/item/90844-rihanna-i-superstar-syntoma-me-to-diko-tis-fashion-label#ixzz2ttCaXwfb