Translate & Read !

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Η Coca-Cola light Diamond Sponsor της 16ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week




Η Coca-Cola light γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του απόλυτου fashion event της Αθήνας, αφού συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τη 16η Διεθνή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής.
Η Coca-Cola light θα είναι ο Diamond Sponsor της διοργάνωσης, με την εκδήλωση να μετονομάζεται σε Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light. Η χορηγία του αγαπημένου αναψυκτικού στον επιτυχημένο θεσμό που προβάλλει την Ελληνική μόδα στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου».
Η Coca-Cola light συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ) για την ενημέρωση των γυναικών γύρω από τις καρδιαγγειακές παθήσεις, και βρίσκεται στο πλευρό ακόμα μιας κορυφαίας διοργάνωσης που έχει ως αφετηρία τη γυναίκα. Στο πλαίσιο της χορηγίας της στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας, η Coca-Cola light θα ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της μόδας και όχι μόνο. Ανάμεσά τους και η συνεργασία της με την εταιρεία μόδας BSB, για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού αξεσουάρ μόδας - έκπληξη, το οποίο θα παρουσιαστεί αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου