Translate & Read !

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Anna Wintour: Γιατί φοράει τα ίδια Manolos από το 1994;





Δεν είναι μόνο το κλασικό καρέ και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά ανάμεσα στα φρενιασμένα πλήθη των fashionistas  στις Εβδομάδες Μόδας. Η θρυλική διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue Anna Wintour έχει μια ακόμα εμμονή, τα nude πέδιλα πασπαρτού που συνοδεύουν το 90% των εμφανίσεων της από το 1994, όταν ο Manolo Blahnik τα πρωτοσχεδίασε για λογαριασμό της.

Και ενώ μπορεί να έχει οποιοδήποτε ζευγάρι, οποιουδήποτε σχεδιαστή στον πλανήτη ανά πάσα στιγμή και σεζόν εκείνη αρκείται στα ίδια slingbacks ελάχιστα διαφοροποιημένα όσο αφορά στο υλικό -εκτός από φίδι τα φοράει και σε σατέν- και στον τόνο του nude -άλλοτε είναι μπεζ, άλλοτε ζαχαρί κι άλλοτε στην απόχρωση της πούδρας.

Οι αδαέις απορούν, Όμως οι επαΐοντες ξέρουν πως το συγκεκριμένο μοντέλο φτιάχνεται από το 1994 αποκλειστικά για εκείνη σε δύο αποχρώσεις του μπεζ, οι οποίες και ταιριάζουν ιδανικά με τον τόνο της επιδερμίδας της, ενώ ο Manolo έχει στο ατελιέ του το καλαπόδι-αντίγραφο του ποδιού της για τέλεια εφαρμογή.   


Έτσι, η Wintour λαμβάνει κάθε σεζόν αρκετές κόπιες των slingback της ώστε να μπορεί να τα συνδυάζει με τα πάντα αλλά και να ακολουθεί τον κανόνα που υπαγορεύει να μην φοράμε δεύτερη μέρα στη σειρά το ίδιο ζευγάρι παπούτσια ώστε να προλαβαίνει να ανασάνει το δέρμα.

Κι έτσι μαζί με το καρέ-αφέλειες, τα μαύρα γυαλιά και τα αγαπημένα της εμπριμέ, τουίντ και παστέλ ταγέρ θα περάσουν στην αιωνιότητα του στιλ και τα nude, ανοιχτά sligbakcs της.
marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου