Translate & Read !

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η νέα καμπάνια των ρολογιών OOZOO με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λαγιόπουλο




H νέα καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-14 του διάσημου Ολλανδικού brand ΟΟΖΟΟ, είναι μία από τις καλύτερες που έχουν κυκλοφορήσει φέτος. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ας τους δούμε αναλυτικά.
Ο πρώτος έχει να κάνει φυσικά με τη συλλογή των ρολογιών, τα οποία χαρακτηρίζει ένα άψογο cuttingedge design, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Ο δεύτερος αφορά στον Δημήτρη Λαγιόπουλο. Ο Έλληνας Θεός και style icon, αγαπημένος όλου του γυναικείου πληθυσμού, ανεξαρτήτως target group, ποζάρει στον φακό του Κώστα Αυγούλη, αναδεικνύοντας με την προσωπικότητά του τα ρολόγια, και η κοινότυπη φράση, «Hot as hell», παίρνει διαστάσεις επιδημίας.
Αποτέλεσμα μια σειρά από φωτογραφίες απίστευτης αισθητικής που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με background την Ελλάδα, που στάθηκε φυσικά η πηγή έμπνευσης του shooting, και πρωταγωνιστές τα μοναδικά χαρακτηριστικά της: ουρανός, γη, ήλιος και θάλασσα.

Οι τέσσερις δηλαδή βασικοί λόγοι που έχουν αναδείξει τη χώρα μας, στον απόλυτο προορισμό κάθε τουρίστα που προτιμάει την ποιότητα. Σύμμαχοι σε αυτό το project το styling των Ηλία Μιχαλόλια καιΧάρη Γκοτζαμανίδη και η εταιρεία παραγωγής Progressive που ανέλαβε την δημιουργία και τον σχεδιασμό της καμπάνιας.
Ο τρίτος απευθύνεται στους fashionistas που έχουν ήδη αποκτήσει ένα item από τη νέα συλλογή ρολογιών του brand OOZOO και δεν το αποχωρίζονται στιγμή.
Απαραίτητο όσο το κινητό τους τηλέφωνο, τροφοδοτούν συνεχώς με φωτογραφίες τα social media, από όλες τις στιγμές της καθημερινής και της βραδινής τους ζωής.
Έξοδοι για καφέ, dinner και clubbing, χαλαρές βόλτες στο κέντρο της πόλης, αποδράσεις σε κοντινές παραλίες για λίγη ηρεμία, κοιτώντας τη θάλασσα. Συνδετικός κρίκος όλων αυτών, φυσικά ένα ρολόιOOZOO, που διακοσμεί τον καρπό τους, ανεβάζοντάς τους level στο κεφάλαιο στυλ.

Ναι, η μεγάλη και άκρως εντυπωσιακή ποικιλία των ρολογιών, σε χρώματα και σχέδια ικανά να καλύψουν και τα γούστα των πιο απαιτητικών, και οι προσιτές τιμές τους, τους έχουν κάνει να αποκτήσουν ήδη πολλά και να τα συνδυάζουν με τη φθινοπωρινή/χειμερινή γκαρνταρόμπα τους, τόσο τις πρωινές, όσο και τις βραδινές ώρες.
Το παγκόσμιο trend είναι εδώ. Εσείς πότε θα το υιοθετήσετε;
Τα ρολόγια ΟΟΖΟΟ διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και στις ομώνυμες boutique:
Αθήνα, Βουλής 22, 210. 3220067


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου