Translate & Read !

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Βίντεο: Η καμπάνια L’Agent by Agent Provocateur σε σκηνοθεσία Penelope Cruz








Δες το video της καμπάνιας της L’Agent by Agent Provocateur 

Σε σενάριο και σκηνοθεσία από την Penelope Cruz, η νέα καμπάνια L’Agent by Agent Provocateur για τις συλλογές Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014-15 μόλις κυκλοφόρησε!

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί και η Penelope Cruz, ενώ η collection θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Ελλάδα από το www.palmers.gr και τα Palmers Stores το φθινόπωρο.

Το στεγνό και άγριο τοπίο της ερήμου δημιουργεί πολλές οφθαλμαπάτες, ειδικά για κάποιον κουρασμένο ταξιδιώτη που έχει ανάγκη για νερό. Η συλλογή της L’Agent by Agent Provocateur για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2014-15 είναι η ολοζώντανη οφθαλμαπάτη ενός χαμένου ταξιδιώτη κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Agent Provocateur και των Penélope και Mónica Cruz βρίσκει την Penélope Cruz στην καρέκλα του σκηνοθέτη, να δημιουργεί μια ταινία, παραγωγή της RSA Films, που συμπυκνώνει απόλυτα το ζωηρό σεξαπίλ και την νεανικότητα του αδερφικού brand της Agent Provocateur.
Η φαντασίωση αρχίζει με έναν εξαντλημένο, διψασμένο και απελπισμένο ταξιδιώτη που σέρνεται στην άγονη έρημο. Ξαφνικά βλέπει στο βάθος μια λαμπερή όαση, όχι με νερό αλλά με γυναίκες. Έρποντας, πλησιάζει όλο και περισσότερο, μέχρι που βλέπει καθαρά τα μοντέλα με τα λαμπερά και δροσιστικά εσώρουχα της L’Agent by Agent Provocateur, να βάζουν φωτιά στην ήδη καυτή έρημο.
Τα κορίτσια φτάνουν εκεί με μία μεγάλη παλιά Cadillac, που οδηγεί η Penelope Cruz, φορώντας το καυτό κόκκινο λεοπάρ σουτιέν “Lucila”. Βγαίνουν από το αυτοκίνητο, βγάζουν τα ρούχα τους ενώ ακούγεται δυνατά μουσική και χορεύουν με μεγάλη ένταση. Φορούν μόνο ζαρτιέρες και τα εσώρουχα τους από σατέν υφάσματα που τρεμοπαίζουν κάτω από τον καυτό ήλιο σε πράσινο, πορτοκαλί neon, λουλακί, κόκκινο Valentino και βγάζουν τις κάλτσες τους αγνοώντας τον ταξιδιώτη που πλησιάζει. Όταν τελικά αυτός φτάνει κοντά στην εκθαμβωτική οφθαλμαπάτη του, αντί αυτή να εξαφανιστεί αμέσως του χαρίζει ακόμα πιο πολλά και από ότι είχε ονειρευτεί.
Η Penelope Cruz χρησιμοποίησε το μουσικό ταλέντο του αδερφού της Eduardo, τις χορογραφικές δεξιότητες της Tracy Anderson και δημιούργησε αυτή την καυτή φαντασίωση για την L ’Agent by Agent Provocateur.

 Η ίδια δήλωσε: “Χαίρομαι που είχα την δυνατότητα να σκηνοθετήσω για δεύτερη χρονιά το video της L ’Agent by Agent Provocateur. Και εγώ και η Monica ήμαστε ενθουσιασμένες με την φετινή συλλογή. Έχει τόση ζωντάνια που αισθάνθηκα ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσω ένα αισθησιακό φιλμ μέσα από το οποίο να αφηγηθώ μια ιστορία όπως και στο περσινό. Η κεντρική ιδέα για το φιλμ, μου ήρθε ακούγοντας το κομμάτι “Single Dutch” από το “Optimist” του αδερφού μου Eduardo Cruz. Η μουσική του με εμπνέει πάντα τόσο πολύ.. .Επίσης η συνεργασία μου με την Tracy (Anderson) στην χορογραφία ταίριαξε τέλεια έδωσε μεγάλη δυναμική στο τελικό αποτέλεσμα”. 

missbloom.gr
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου